Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Το γνωστό λάτιν συγκρότημα Cubaneros, live το τελευταίο Σάββατο της αποκριάς στο λιμάνι της Ναυπάκτου

Το γνωστό λάτιν συγκρότημα Cubaneros, li...

Στις 8 το βράδυ - Η αποκριάτικη, μουσική βραδιά προγραμματίζεται αμέσως μετά τη μεγάλη πειρατική παρέλαση στη Ναύπακτο

Μία αποκριάτικη, μουσική βραδιά με την μπάντα των Cubaneros προγραμματίζεται γι’ αυτό το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 στο Λιμάνι της κοντινής Ναυπάκτου.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου, αμέσως μετά τη μεγάλη πειρατική παρέλαση, προσκαλούνται όλοι οι καρναβαλιστές της πόλης της Ναυπάκτου στο μεγάλο πάρτι που θα γίνει στην πλατεία του Λιμανιού με το γνωστό latin συγκρότημα “Cubaneros!

Ώρα έναρξης: 20:00.

Σημειώνεται ότι, η καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης το Κεφαλόβρυσο για να καταλήξει στο Λιμάνι.

*Οι Cubaneros απ’ όσο είδαμε, είναι μια ελληνο-κουβανέζικη μουσική σύμπραξη μεταξύ του Πάνου Παναγόπουλου, της Anaisa Vega Castillo και της Indhira Xiques. Σχηματίστηκαν το 2015, πριν περίπου 9 χρόνια και το 2016 κατέκτησαν τον κόσμο με την salsa διασκευή στο τραγούδι “Lost On You” της LP, τρελαίνοντας κυριολεκτικά τους μετρητές του YouTube. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει διάφορα ανεξάρτητα singles και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις που τους έχουν βάλει πλέον για τα καλά στο μουσικό «παιχνίδι»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture