Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Kαρναβάλι: Μαζί Δήμος Πατρέων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Στήριξη και σε χρήμα - Η εστίαση και οι τουαλέτες - ΒΙΝΤΕΟ

Kαρναβάλι: Μαζί Δήμος Πατρέων και Περιφέ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Την ευθύνη για υγειονομικές ανάγκες των επισκεπτών θα έχει η εστίαση και αναψυχή

Ομοψυχία και συνισταμένη μεταξύ δήμου Πατρέων και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το καρναβάλι της Πάτρας και όλα όσα απαιτούνται για την ασφαλή και απρόσκοπτη διενέργειά του, διαπιστώθηκε στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι Κώστας Πελετίδης και Νεκτάριος Φαρμάκης στα γραφεία της περιφέρειας στην Νέα Εθνική οδό.

Τόσο ο δήμαρχος Πατρέων όσο και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας συμφώνησαν να συνεργαστούν για να επιτευχθούν οι στόχοι σε θέματα ασφάλειας -και όχι μόνο- στην πόλη, τόσο για τους καρναβαλιστές όσο και γενικότερα για τους επισκέπτες της Πάτρας.

Η Περιφέρεια αναμένεται να στηρίξει οικονομικά το πατρινό καρναβάλι μέσα από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους της.

Χέρι - χέρι για το πατρινό καρναβάλι, δήμος και περιφέρεια

Τι θα γίνει με τις τουαλέτες

Σε ερώτηση του THEBEST για την πιθανή ανάπτυξη χημικών τουαλετών, η απάντηση από τον δήμαρχο Πατρέων ήταν πως θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης των αναγκών των επισκεπτών της πόλης τις ημέρες του καρναβαλιού και ειδικά οι επαγγελματίες της εστίασης που τουλάχιστον για τους πελάτες τους θα πρέπει να παρέχουν εκείνες τις απολύτως απαραίτητες υπηρεσίες.

Εξάλλου σύμφωνα τόσο με τον περιφερειάρχη όσο και τον δήμαρχο, δεν θα πρέπει να στεκόμαστε σε μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν αντιλαμβάνονται την στοιχειώδη υποχρέωση παροχής υπηρεσιών εστίασης και αναψυχής στην πόλη, κάτι που απομειώνει την δυναμική και την προστιθέμενη αξία που από μόνο του έχει το πατρινό καρναβάλι και πλήθος κόσμου εργάζεται με αγάπη γι αυτό.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι επαγγελματίες της εστίασης αντιλαμβάνονται πως θα πρέπει να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους τις ημέρες της αποκριάς.

Αναρτήσεις επαγγελματιών της εστίασης και αναψυχής

Κωμικό αλλά και ουσιαστικό χρώμα ως προς τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα καταστήματά τους έχουν αναρτήσεις επαγγελματιών της εστίασης και αναψυχής. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Κοτοπούλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις