Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Χόρνερ για Φερστάπεν: "Κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από τη Red Bull F1"

Χόρνερ για Φερστάπεν: "Κανείς δεν ε...

Νέος θρίαμβος

Μόλις 24 ώρες νωρίτερα, είχε προηγηθεί η είδηση ότι ο Χέλμουτ Μάρκο βρισκόταν υπό διερεύνηση από την ομάδα για τη διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούσαν στην προηγούμενη υπόθεση του ίδιου του Χόρνερ, και οι υπαινιγμοί του Μαξ Φερστάπεν ότι θα σκεφτόταν σοβαρά την αποχώρηση από τη ομάδα σε περίπτωση αποπομπής του Μάρκο.

Ο Μάρκο επιβεβαίωσε  στην αυστριακή τηλεόραση ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ομάδα την προσεχή Δευτέρα. Αυτό υποκίνησε τη δημόσια τοποθέτηση του Φερστάπεν ότι το μέλλον του -και η θέση του στη Red Bull- είναι συνυφασμένο με την παρουσία του Χέλμουτ Μάρκο στο Μίλτον Κινς.

Ωστόσο, στη  συνάντηση του Μάρκο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Red Bull GmbH Αυστρίας, Όλιβερ Μίντζλαφ σε ξενοδοχείο της Τζέντα, ο πρώτος φέρεται να έλανε εγγυήσεις ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Μιλώντας στο σταθμό Sky της Γερμανίας ο Μάρκο τόνισε: "Ήταν μια πολύ καλή συζήτηση. Φυσικά, η ηρεμία πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα. Αυτή ήταν η προτεραιότητα Συμφωνήσαμε σε όλα τα σημεία. Θα συνεχίσω εδώ. Το συμβόλαιό μου έχει ισχύ για άλλα τρία χρόνια. Αλλά η ηρεμία πρέπει να επιστρέψει".

Και σχετικά με τη φερόμενή του διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών του φακέλου της υπόθεσης Χόρνερ, είπε: "Τα περί διαρροής είναι σκουπίδια. Είμαι χαρούμενος που καταφέρνω να χειρίζομαι το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν έχω δει ποτέ μου κανένα τέτοιο chat".

Μετά τη συνάντησή του με τον Μάρκο στη Τζέντα, ο Μίντζλαφ θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να συναντήσει τον Ταϊλαντό μεγαλομέτοχο της Red Bull Σαρλέμ Γιουβίντια. "Αφοσιωνόμαστε στους αγώνες της Φόρμουλα 1 και είμαστε χαρούμενοι με τη διοίκησή μας", τόνισε ο Μίντζλαφ.

Έπειτα από όλα αυτά, και μετά από το νέο θρίαμβο του Φερστάπεν στο GP της Τζέντα απόψε, ο Χόρνερ τήρησε στάση ισχύος και απόλυτης αυτοπεποίθησης.

Μιλώντας στο αγγλικό Sky Sports, είπε: "Προφανώς, έχει ξεσπάσει μεγάλη ιστορία από όλα αυτά. Αλλά είμαστε μια μεγάλη ομάδα, και κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από την ομάδα.

Όλοι έχουν το ρόλο που πρέπει να παίζουν. Ο Χέλμουτ είναι ο σύμβουλος της Red Bull GmbH. Οπότε, όποια κι αν ήταν η συζήτηση, ήταν μεταξύ των δύο και όχι της ομάδας. Ο Μαξ είναι σημαντικό μέλος της ομάδας, ένα πολύτιμο μέλος. Είναι υπέροχος οδηγός, αλλά όλοι έχουν τον δικό τους ρόλο σε αυτή την ομάδα. Είμαστε ομάδα. Κανένας ατομικά δεν είναι μεγαλύτερος από την ομάδα", πρόσθεσε ο Χόρνερ.

Η διαφαινόμενη ειρήνευση που επιχειρείται -και εν μέρει επιτυγχάνεται- στη Red Bull Racing, έχει ακόμα μία νάρκη: τη σχέση του Χόρνερ με τον πατέρα Φερστάπεν, που δήλωσε πρόσφατα πως αν η Red Bull κρατήσει τον Χόρνερ στη διεύθυνση η ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί.

Μιλώντας για την προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεων με τον Γιός Φερστάπεν, ο Χόρνερ είπε: "Οι εικασίες είναι διαδεδομένες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αφοσιωνόμαστε στην απόδοση στην πίστα. Αυτό το καταφέρνεις μόνο αν έχεις την ψυχολογία, την κουλτούρα και την αποφασιστικότητα σε όλη την εταιρεία. Ως διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος, είμαι υπεύθυνος για τη λειτουργία αυτής της ομάδας. Οπότε όλοι πρέπει να κάνουν ό,τι τους αναλογεί. Ο Μαξ παίζει το ρόλο του, και όλοι παίζουν το ρόλο τους", κατέληξε ο Κρίστιαν Χόρνερ.
 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports