Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αστυνομικοί σταμάτησαν λεωφορείο με φοιτητές στην Αθήνα για το συλλαλητήριο- "Θέλουν να μας κάνουν σωματικό έλεγχο"

φωτό από το συλλαλητήριο eurokinissi

φωτό από το συλλαλητήριο eurokinissi

Τι κατήγγειλε φοιτήτρια που ήταν μέσα σε πούλμαν

 

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε φοιτήτρια που αναχώρησε από την Πάτρα για να λάβει μέρος στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στην Αθήνα, ενάντια στο νομοσχέδιο για τη λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

Όπως είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο στην Αθήνα, «είμαι μέσα στο πούλμαν αυτή τη στιγμή και είναι απέξω 50 αστυνομικοί και δεν μας αφήνουν να βγούμε και ζητούν να μας κάνουν σωματικό έλεγχο, αλλιώς προσαγωγή. Ψάχνουν τα πράγματά μας αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το συμβάν έγινε στην πλατεία Καραϊσκάκη σε ένα από τα τρία πούλμαν που ξεκίνησαν από την Πάτρα για την Αθήνα.

Όπως είπε η καταγγέλλουσα άνοιξαν κάτω τη μπαγκαζιέρα  με τα πράγματα και δεν είχαν μπει ακόμα ως εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί στο λεωφορείο.

«Δε δέχονται τίποτα. Λένε ή θα μας κάνουν σωματικό έλεγχο ή προσαγωγή» υποστήριξε και πρόσθεσε πως δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση και πως δεν είναι ύποπτοι για κάτι.

«Είμαστε από την Πάτρα, ήρθαμε μόλις στην Αθήνα. Είμαστε τρία λεωφορεία και έχουν σταματήσει το ένα στο οποίο βρίσκομαι μέσα αυτή τη στιγμή».

Σε άλλο σημείο είπε πως «μιλάνε για έκνομες ενέργειες, ενώ εμείς το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να διαδηλώσουμε…{…}. Είμαστε 50 φοιτητές και μας έχουν σταματημένους εδώ με υποψίες που δεν υπάρχουν».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις