Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκαια: Τελευταίο αντίο στον 39χρονο που σκότωσε ο πεθερός του – Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο πατέρας του

Νίκαια: Τελευταίο αντίο στον 39χρονο που...

Ο 64χρονος άνδρας είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Στέλιο που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του πεθερού του το πρωί της περασμένης Παρασκευής (1/2/2024) λένε συγγενείς και φίλοι στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στην Νίκαια.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος και ο πατέρας του 39χρονου που έφυγε από τη ζωή. Ο πόνος βουβός, ενώ ένα γιατί αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στην Νίκαια δίνουν όλοι το παρόν. Φίλοι, συγγενείς αλλά και άνθρωποι που γνώριζαν τον πατέρα των δύο παιδιών.  

Η αντίστροφη μέτρηση για αποτρόπαιο έγκλημα που τις τελευταίες ημέρες συγκλόνισε το πανελλήνιο ξεκίνησε στις  08.00 το πρωί της 1ης Μαρτίου 2024.  Ο 64χρονος άνδρας είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και μόλις το θύμα βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πάει στο πάρκινγκ που είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του, τότε ο δράστης τον πλησίασε και αφού σήκωσε την κυνηγετική του καραμπίνα τον πυροβόλησε δύο φόρες.

Στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και με ένα πυροβολισμό έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν το ένα από τα ανήλικα παιδιά του θύματος. Το παιδί τη στιγμή της δολοφονίας βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού κι είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρό, από τα πύρα του παππού του. Μάλιστα φώναξε στην μητέρα του: “Μαμά, μαμά ένα κακός σκότωσε τον μπαμπά».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 64χρονος δράστης που κακοποιούσε τη σύζυγο του, προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του, καθώς τους θεωρούσε υπεύθυνους για το διαζύγιο που του ζήτησε η γυναίκα του την κόρη του και το γαμπρό του. Έτσι ήρθε στην Αθήνα από την Κέρκυρα που έμενε μετά το χωρισμό με τη σύζυγο του θέλοντας να ξεκαθαρίσει όπως ο ίδιος πίστευε με το διαταραγμένο του μυαλό την κατάσταση.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις