Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χ. Μπονάνος: «Χρέος μας η καταπολέμηση όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών»

Χ. Μπονάνος: «Χρέος μας η καταπολέμηση ό...

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος παρέστη σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της γυναίκας, με ομιλήτρια την κλινική ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Dr. Άννα Κανδαράκη

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Αχαΐας «ΠΑΛΕΙΑ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το περασμένο Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της γυναίκας.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η γνωστή κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Dr. Άννα Κανδαράκη, με θέμα ομιλίας «Γυναίκα : Χίλιοι οι ρόλοι…Πολλά τα πρόσωπα της κακοποίησης».

Μουσική παρέμβαση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποίησε η χορωδία Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδας BelCantes.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές καθώς και τα μέλη της χορωδίας Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδας τόνισε τα εξής: «Είμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε και για τα αυτονόητα που ίσως βέβαια  κανονικά δεν θα έπρεπε  να έχουμε ανάγκη υπενθύμισης, όπως η προστασία της ζωής και της αξιοπρέπειας, το ίσο δικαίωμα στην εργασία, το σεβασμό στην προσωπικότητα. Το γεγονός ότι εν έτει 2024 έχουμε ακόμα να λύσουμε θέματα σεξισμού, στερεοτύπων, έμφυλης βίας δεν τιμά κανέναν απολύτως. Τα προγράμματα πρόληψης, περιορισμού των κινδύνων και απόκρισης στην έμφυλη βία, θα πρέπει να λάβουν μεγαλύτερη στήριξη και να αποτελούν προτεραιότητα με συνέπεια. Αποτελεί χρέος μας και πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί όλη η τοπική κοινωνία με στόχο την πρόληψη και την καταπολέμηση όλων των μορφών βίας κατά των γυναικών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις