Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Ώρα τελικού για τον Τεντόγλου

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Ώρα τελικού γ...

Ο Μίλτος Τεντόγλου διεκδικεί το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο κλειστού στίβου (12:00, ΕΡΤ3)

Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι και το καλύτερο του... Το έχει παραδεχθεί πολλές φορές με το γνωστό αφοπλιστικό του τρόπο ο Μίλτος Τεντόγλου ακόμη και μετά από μεγάλες επιτυχίες...

«Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για εμένα. Αν ο αγώνας γινόταν βράδυ θα έκανα 8.50, το υπόσχομαι», είχε πει πέρσι τέτοια εποχή στην Κωνσταντινούπολη όταν κατέκτησε το τρίτο του χρυσό στο μήκος σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Τώρα ο χρυσός Ολυμπιονίκης από τα Γρεβενά, καλείται και πάλι να νικήσει τον... μεγάλο του αντίπαλο καθώς και στο παγκόσμιο κλειστού στίβου στη Γλασκώβη ο τελικός του μήκους ορίστηκε στην πρωινή ζώνη (12:00 ώρα Ελλάδας).

Ο Τεντόγλου ξεκινά τον τελικό με τη 2η καλύτερη επίδοση (8.26 με τον Ιταλό Φουρλάνι να έχει 8.34) και ως συνήθως θέλει να στείλει το μήνυμα προς όλους από το πρώτο άλμα.

Ο Μίλτος κατέκτησε τον τίτλο το 2022 κι αν τα καταφέρει και στη Σκωτία θα γίνει ο τρίτος αθλητής με δύο σερί χρυσά (Μίρικς, 1987 και 1989, Ντα Σίλβα, 2012 και 2014), ενώ θα φτάσει τα 10 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωτάθληματα κι ενώ δεν είναι ακόμη 26 χρονών!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports