Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερμού: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η 22χρονη φοιτήτρια, μετά το χειρουργείο – Τι λέει ο πατέρας της

Ερμού: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η 22χρονη φοι...

Έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι, από άγνωστο σε αυτήν άνδρα, σήμερα το μεσημέρι στην Ερμού

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 22χρονης φοιτήτριας, που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι, από άγνωστο σε αυτήν άνδρα, σήμερα το μεσημέρι στην Ερμού.

Αισιοδοξία και χαμόγελα από τους γιατρούς για την έκβαση του χειρουργείου, καθώς η 22χρονη φοιτήτρια διεκόμισθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ρήξη διαφράγματος, τραύμα στον πνεύμονα βάθους 4 δακτύλων και δύο σπασμένα πλευρά.

Ερμού: Ο δράστης θεωρούσε πως το θύμα ήταν πράκτορας

Η κοπέλα νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί.

 Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όταν ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την νεαρή γυναίκα.

Διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα. Άμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.

Νωρίτερα ο πατέρας της κοπέλας Κωνσταντίνος Καλογερίδης σε κατάσταση σοκ, μίλησε στο MEGA και δήλωσε ότι δεν είχε ενημέρωση για την πορεία της υγείας της κόρης του παρά μόνο ότι το κορίτσι είχε αιμορραγία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις