Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερμού: Η στιγμή που η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη με το μαχαίρι στο χέρι

Ερμού: Η στιγμή που η αστυνομία συλλαμβά...

«Βοήθεια» ούρλιαζε η νεαρή γυναίκα

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση με μαχαίρι σε βάρος γυναίκας που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι την Παρασκευή (01.03.24) στην Ερμού, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Ένας αλλοδαπός άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα στη μέση του δρόμου στην Ερμού, που ήταν γεμάτη από κόσμο, τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας υποστεί πνευμοθώρακα μετά τις άγριες μαχαιριές στην αριστερή της ωμοπλάτη και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο. 

 Στη συνέχεια, όπως λένε οι μαρτυρίες η γυναίκα, η οποία τη στιγμή της επίθεσης περπατούσε στο δρόμο προκειμένου να μπει στο κατάστημα όπου εργάζεται, έτρεξε βαριά τραυματισμένη στο εν λόγω μαγαζί. Εκεί της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, την παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό». 

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κοιτούσε ατάραχος τη νεαρή κοπέλα να τρέχει μαχαιρωμένη προς το κατάστημα, ενώ δεν τράπηκε σε φυγή. 

 Γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας του άγριου σκηνικού, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατέφτασε πολύ γρήγορα.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω φωτογραφικά καρέ, ο δράστης κάθεται σε μία γωνιά στο δρόμο, όπου τον έχουν πλησιάσει οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν. Δίπλα του ακριβώς βρίσκεται το σακίδιό του.

 

ΠΗΓΗ newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις