Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Νέο τρέιλερ του «Ghostbusters: Frozen Empire» ενόψει της πρεμιέρας του στις 22/3

Νέο τρέιλερ του «Ghostbusters: Frozen Em...
Μαρτάτος Tάκης

Την ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο Πολ Ραντ, την αναμένουμε για προβολή και στη χώρα μας, και στην Πάτρα

Δύο γενιές Ghostbusters, συναντιούνται στο τρίτο και τελευταίο τρέιλερ της νέας ταινίας του αγαπημένου σινε-franchise με τίτλο «Ghostbusters: Frozen Empire», σε σκηνοθεσία Γκιλ Κίναν (Gil Kenan) και σενάριο που έγραψε μαζί με τον Τζέισον Ράιτμαν (Jason Reitman), γιο του αείμνηστου Αιβάν Ράιτμαν, δημιουργού του original "Ghostbusters" του 1984.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «αυτή τη φορά η οικογένεια Spengler επιστρέφει στον εμβληματικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να «απογειώσουν» την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων».

Στο νέο φιλμ παίζουν η Mckenna Grace, ο «βετεράνος» των Ghostbusters», Bill Murray ως Dr. Peter Venkman, η Emily Alyn Lind, ο Finn Wolfhard, ο 54χρονος Paul Rudd, ο Αφροαμερικανός Ernie Hudson & o Dan Aykroyd επίσης του πρωτότυπου Ghostbusters, κ.α.

To «Ghostbusters: Frozen Empire» είναι προγραμματισμένο για έξοδο στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 22 Μαρτίου 2024 ενώ η διαφημιστική αφίσα της ταινίας φιγουράρει ήδη και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η προηγούμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας του franchise, το «Ghostbusters: Afterlife», είχε κυκλοφορήσει στις αίθουσες την ημέρα των Ευχαριστιών το 2021.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture