Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα -Ακταίο: Στο σκοτάδι χόρεψαν τα παιδιά λόγω της αδιαφορίας του τοπικού συμβουλίου

Πάτρα -Ακταίο: Στο σκοτάδι χόρεψαν τα πα...
Ξανάλατος Νίκος

Δεν φταίει για όλα ο ....Δημαράς

Εδώ και δεκαετίες, στο δημοτικό διαμέρισμα Ακταίου στο Ρίον εχει καθιερωθεί το πανηγύρι που γίνεται ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μαζεύονται εκατοντάδες κόσμου, ντόπιοι και μη, για να απολαύσουν καλό φαγητό, με κρασί και μπύρα, αλλά και να διασκεδάσουν χορεύοντας με τα τραγούδια ορχήστρας, που υπάρχει για το σκοπό αυτό.

Φέτος ο εκπολιτιστικός σύλλογος διοργάνωσε βραδιά παραδοσιακών χορών, με τα παιδιά των μελών του και κάτω από τις οδηγίες γνωστού δασκάλου χορού της Πάτρας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, χορεύοντας χορούς σχεδόν από όλη την Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως, τόσο η καλή ιδέα των ανθρώπων του συλλόγου, όσο κυρίως, η προσπάθεια των μικρών παιδιών, χάθηκε μέσα στα... σκοτάδια, καθώς το τοπικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του Νίκος Γκαδόλος που εχει εκλεγεί με την παράταξη Κατσικόπουλου, ο οποίος βρισκόταν εκεί μαζί με τον Χρήστο Μπακαλάρο και τον Γιάννη Τσιμπούκη,  δεν φρόντισαν να υπάρχει το... στοιχειώδες:

Φως!!!

Αποτέλεσμα, ακόμα και οι φωτογραφίες των γονιών με τα παιδιά τους να χορεύουν (ΦΩΤΟ), να βγαίνουν σκοτεινές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε από πλευράς συμβουλίου καμιά ενεργεία, κανένα αίτημα προς τους υπευθύνους του δήμου, για την εγκατάσταση ενός Ή δυο προβολέων, αλλά ούτε και για καθαρισμό των κάδων που βρισκονται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία, με αποτέλεσμα το παραδοσιακό πανηγύρι να γίνει μέσα στο ημίφως και τα σκουπίδια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις