Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χώρισαν Κιάρα Φεράνι και Fedez -Έφυγε από το σπίτι ο ράπερ

Χώρισαν Κιάρα Φεράνι και Fedez -Έφυγε απ...

Οι αναρτήσεις όλο νόημα της influencer

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Κιάρα Φεράνι και του Ιταλού ράπερ Fedez, την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα Dagospia και την επιβεβαιώνει η ιταλική εφημερίδα «Corriere».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Dagospia, ο Fedez έχει φύγει από το σπίτι από την περασμένη Κυριακή. Η αιτία του χωρισμού είναι η ένταση που έχει προκληθεί και η δυσαρέσκεια για συμπεριφορές, μετά την τελευταία νομική περιπέτεια της Κιάρα Φεράνι.

Chiara Ferragni: Η αυτοκρατορία της καταρρέει μετά την ψεύτικη φιλανθρωπική της καμπάνια

«Από το περσινό Sanremo, η ιστορία αγάπης των δυο τους είχε ραγίσει, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε απόφαση για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν όμως εκείνη βρέθηκε σε μπελάδες, ο Fedez ήταν λιγότερο γενναιόδωρος, κατηγορώντας την πως τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τις δικές του επιχειρήσεις. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια, ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε και από το σπίτι» γράφει η Dagospia.

Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2023 η επιχειρηματίας τιμωρήθηκε από τον νόμο με πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ, αφού κατηγορήθηκε για πώληση ενός προϊόντος (ενός χριστουγεννιάτικου pancake) για ψευδείς φιλανθρωπικούς σκοπούς, σε συνεργασία με τη μάρκα γλυκών Balocco.

Ένα περιστατικό που η ίδια χαρακτήρισε «επικοινωνιακό λάθος» και του οποίου την κύρωση προτίθεται να εφεσιβάλει.

Δύο μήνες μετά το περιστατικό αυτό, η Κιάρα Φεράνι συνεχίζει να πληρώνει τις συνέπειες, καθώς δεν επηρέασε μόνο την εικόνα της, αλλά και την επιχειρηματική της δραστηριότητα, αφού έχασε συμβόλαια με brands όπως η Coca-Cola, η Pigma και ο όμιλος Safilo.

Η πρώτη αντίδραση της Κιάρα Φεράνι στο δημοσίευμα του χωρισμού -Οι αναρτήσεις όλο νόημα
Οι τελευταίες αναρτήσεις στο Insta story του Fedez (με ημερομηνία Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου) φαίνεται να έχουν αναρτηθεί από κάπου αλλού εκτός από το πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στο Μιλάνο και στο οποίο το πρώην πλέον διάσημο ζευγάρι της Ιταλίας μετακόμισε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Κιάρα Φεράνι, από την πλευρά της, έχει αναρτήσει τις τελευταίες ώρες δύο ιστορίες που υπό το φως της είδησης φαίνεται να υποδηλώνουν αλλαγή. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τη φωτογραφία ενός βιβλίου με την εξής αφιέρωση: «Στη ζωή, και η νίκη και η ήττα θα συμβούν. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να παραιτηθείς».

Και στη συνέχεια, μια δεύτερη που γράφει: «Η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου». Και μετά, ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει πιλάτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight