Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο ξεκινά με «λεπτές» ισορροπίες - Τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο ξεκινά με «λεπτές» ι...

Η προσοχή είναι στραμμένη στην ομιλία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη

Ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη, οι εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, με τις ισορροπίες να κρίνονται ιδιαίτερα εύθραυστες, μετά και τα όσα ακολούθησαν την απόφαση για το ερωτηματολόγιο που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η προσοχή είναι στραμμένη στην ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς με δεδομένη τη βαρύτητα που δίνει στην αδιαμεσολάβητη σχέση με τη βάση, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί περιμένουν να δουν εάν θα απευθυνθεί εκ νέου στον κόσμο ή εάν θα ανακοινώσει κάποια πρωτοβουλία - έκπληξη, με την οποία θα προχωρήσει σε καταστατικές αλλαγές.

Δηλαδή, αναμένεται να φανεί εάν θα υπάρξουν προτάσεις που θα σχετίζονται με το καταστατικό, ενδεχομένως με αναβάπτιση της δική του εντολής. Πρόκειται για συζητήσεις και σενάρια που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο μυαλό πολλών στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ φαίνεται πως έχουν δυσκολέψει αρκετές σχέσεις.

Υπάρχει, χαρακτηριστικά, μια αμφιλεγόμενη σχέση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στον Διονύση Τεμπονέρα. 

Εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων υπάρχουν φωνές που καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει. Ωστόσο, παραμένει κρίσιμο ερώτημα το αν τελικά ο πρώην πρόεδρος του κόμματος θα μεταβεί στο συνέδριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιήσει ούτε το αν θα πάει ούτε το αν θα μιλήσει. 

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, ο κ. Τσίπρας, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου θα παραβρεθεί στο συνέδριο του κόμματος και θα μιλήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις