Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορεινή Κορινθία: «Τον ψάχναμε εδώ και ένα μήνα» λέει ο δήμαρχος Ερέτριας για τον 45χρονο

Ορεινή Κορινθία: «Τον ψάχναμε εδώ και έν...

Τι αναφέρει

«Εμείς ξεκινήσαμε να τον ψάχνουμε πριν έναν μήνα γιατί έλειπε και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα» λέει ο δήμαρχος Ερέτριας, Νίκος Γουρνής, για τον 45χρονο πατέρα της πολύτεκνης οικογένειας που ζούσε σε λαγούμια στην περιοχή της Ορεινής Κορινθίας και δούλευε στον συγκεκριμένο δήμο.

Ορεινή Κορινθία: Έρευνα για αιμομιξία στην οικογένεια των «Παλαιοχριστιανών»

«Είμαστε νέα δημοτική αρχή. Από τα χαρτιά φαίνεται ότι εργάζεται στον δήμο μας από το Νοέμβριο του 2020. Έγινε μετάταξη στον δήμο Ερέτριας από μία ειδική επιτροπή κινητικότητας για λόγους υγείας». Επιπλέον ο δήμαρχος Ερέτριας επισημαίνει «μπήκαμε σε διαδικασία νοικοκυρέματος του τόπου, είδαμε ότι έλειπε, δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Μου έστειλε έγγραφο ο αντιδήμαρχός μου στις 16 του μήνα».

Ορεινή Κορινθία: Με τηλεργασία δουλεύει σε Δήμο ο πατέρας της οικογένειας που ζει στα λαγούμια

 Και προσθέτει «εγώ τον κάλεσα και επιδόθηκε το χαρτί για να έρθει σε επαφή μαζί μας για να δούμε τί γίνεται. Και μετά, στις 13 Φεβρουαρίου, τον κάλεσα σε απολογία – πάλι εγγράφως- γιατί δεν βγάζαμε άκρη. Και στις 17 του μήνα τον εγκαλούμε για φυσική παρουσία και να έρθει σε επαφή μαζί μας». Όπως μας εξηγεί ο κ. Γουρνής, «είναι ουσιαστικά η διαδικασία της πειθαρχικής γιατί εμείς υποχρεούμαστε να πληρώνουμε. Και μετά έγινε όλο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά εμείς είχαμε ξεκινήσει να τον ψάχνουμε ένα μήνα πριν».

Ο δήμαρχος αναφέρει ότι για τις συνθήκες εργασίας στον δήμο, στο τμήμα καθαριότητας για τον 45χρονο. «Από όσο ξέρω ερχόταν ανά διαστήματα στην Ερέτρια αλλά εργαζόταν εξ αποστάσεως. Υπάρχουν εργασίες που γίνονται εξ αποστάσεως, π.χ. καταστάσεις των αυτοκίνητων, τις χρεώσεις, δουλειές γραφείου».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις