Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με στόχο τον πρώτο τίτλο του 2024 οι δυο «αιώνιοι»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με στόχο τον ...

Στις 7 το απόγευμα το ντερμπι στο μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ ανδρών (19:00 ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5, LIVE από το Newsit.gr) με τους δυο «αιώνιους» να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο για το 2024.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναμετρούνται στο κλειστό στα «Δυο Αοράκια» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ ανδρών, με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρόπαιο για διαφορετικούς λόγους.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να κάνει το 3/3 στον θεσμό την τελευταία τριετία, με το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει κερδίσει το τρόπαιο της σεζόν 2021-22(απέναντι στον Παναθηναϊκό) και πέρσι(κόντρα στο Περιστέρι).

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μετά το 2020-21, ενώ παράλληλα έχει στόχο να πάρει μια ρεβάνς για τον χαμένο τελικό στο Super Cup Ελλάδας, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι δυο «αιώνιοι» βρίσκονται στον τελικό του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με σχετική ευκολία των αντιπάλων τους και δείχνοντας πως αποτελούν αδιαμφισβήτητα τις δυο κορυφαίες ομάδες στην χώρα.

Παρόλα αυτά η κορυφή έχει θέση μόνο για ένα, με την αναμέτρηση να αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports