Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πλησιάζει η έξοδος στις αίθουσες του "Dune: Μέρος Δεύτερο" - Έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του στο Λονδίνο

Πλησιάζει η έξοδος στις αίθουσες του &qu...

Το φιλμ αναμένεται στις Ελληνικές αίθουσες στις 29 Φεβρουαρίου 2024 ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ

Το Λονδίνο φιλοξένησε την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ «Dune: Part Two - Dune: Μέρος Δεύτερο», σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ (Denis Villeneuve).

Στο κόκκινο χαλί του Leicester Square Odeon στο κέντρο του Λονδίνου μπροστά σε ένα πλήθος ενθουσιασμένων θαυμαστών, τον Kαναδό σκηνοθέτη πλαισίωναν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Τίμοθι Σαλαμέ (Timothée Chalamet), Zendaya, Ρεμπέκα Φέργκιουσον (Rebecca Ferguson), Φλόρενς Πιου (Florence Pugh), Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler) και Λέα Σεϊντού (Léa Seydoux). Επίσης παρούσα ήταν και η Anya Taylor-Joy που επίσης παίζει στο δεύτερο μέρος του "Dune".

«Είναι μια τεράστια ανακούφιση να βγαίνει επιτέλους η ταινία» δήλωσε ο Ντενί Βιλνέβ στο BBC. Πρόσθεσε ότι θα «τρώει τα νύχια του» μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες.

Το φιλμ κάνει έξοδο στις Αμερικάνικες αίθουσες την 1η Μαρτίου 2024 και από 29/2 θα αρχίσει να παίζεται στην Ελλάδα (και στην Πάτρα).

Ήδη το διαφημιστικό πόστερ φιγουράρει στο φουαγιέ των Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το 1ο μέρος του «Dune» είχε εξάλλου προβληθεί στη Βέσο Μάρε πριν περίπου δυόμιση χρόνοα.

Η βραβευμένη ηθοποιός Zendaya στην πρεμιέρα ήταν συγκλονιστική αφού εμφανίστηκε με μία εμβληματική δημιουργία του Τιερί Μιγκλέρ από τη συλλογή Maschinenmensch (Άνθρωποι Ρομπότ) που παρουσιάστηκε το 1995. Με τη βοήθεια του διάσημου στυλίστα Λο Ρόουτς (Law Roach) ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό της του οίκου Bulgari ενώ στη συνέχεια φόρεσε επίσης ένα μαύρο vintage φόρεμα του οίκου Μιγκλέρ, σύμφωνα με το Deadline.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο οίκος Mugler μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της εμβληματικής εμφάνισης της πρωταγωνίστριας.

Το 1ο «Dune» του Ντενί Βιλνέβ είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 433 εκατ. δολαρίων.

H ταινία βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Τanweer.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture