Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πάτρα: Έκθεση κατασκευών των πληρωμάτων ...

Πάτρα: Έκθεση κατασκευών των πληρωμάτων στα Παλαιά Σφαγεία

Οι κατασκευές δημιουργήθηκαν από μέλη πληρωμάτων στο πλαίσιο της δράσης «Τετραγωνίστε τον Κύκλο» του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Στην κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων (αίθουσα Καρναβαλιού), στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα φιλοξενείται έκθεση με κατασκευές των πληρωμάτων.

Τις συγκεκριμένες κατασκευές, τις δημιούργησαν τα μέλη των πληρωμάτων στο πλαίσιο της δράσης «Τετραγωνίστε τον Κύκλο» του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Πρόκειται για τις ευφάνταστες δημιουργίες των πληρωμάτων όταν κλήθηκαν να φτιάξουν τον «χάρτη» της δικής τους, Καρναβαλικής Πάτρας!

Οι κατασκευές περιέχουν όλες τις τεχνικές για τη δημιουργία «καρναβαλικών τετραγώνων» (π.χ. σχέδιο, ζωγραφική, κολάζ, κατασκευή, μικτή τεχνική ή ό,τι άλλο σκέφτηκαν οι συμμετέχοντες, σε 2 ή και 3 διαστάσεις).

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινές πλην σαββατοκύριακου, 9:00-15:00 καθώς και κατά τη διάρκεια των Καρναβαλουπόλεων που θα πραγματοποιηθούν στα Παλαιά Σφαγεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr