Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτοιμοι για κλιμάκωση οι αγρότες όλης της Αχαΐας- Τι λένε στο thebest.gr

Έτοιμοι για κλιμάκωση οι αγρότες όλης τη...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Σε ευθεία γραμμή με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αχαΐας και δηλώνουν, ότι δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους, μετά την συνάντηση της Τρίτης, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέχρι και την πανελλαδική σύσκεψη που θα παρθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις, οι αγροτικές κινητοποιήσεις στην Αχαΐα, θα συνεχιστούν κανονικά, με δυο μπλόκα. Οι αγρότες της Αιγιάλειας, της Δυτικής Αχαΐας και της Ωλενίας, σήμερα στις 7 το απόγευμα, θα συγκεντρωθούν στην Γέφυρα του Σελινούντα και στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας, αντίστοιχα, κλείνοντας συμβολικά το δρόμο και κάνοντας νέες συνελεύσεις για το πως θα κινηθούν μετέπειτα.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και στις τάξεις των αγροτών της Αιγιάλειας, από τις απαντήσεις του πρωθυπουργού, στην χθεσινή συνάντηση. Αναφερόμενος, σε αυτή, ο πρόεδρος Γιάννης Μποδιώτης, είπε στο thebest.gr: «Μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης που κάναμε το βράδυ της Τρίτης και αφού εκτιμήσαμε ότι δεν δόθηκε τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη και απλά επανέλαβε όσα είχε πει και στην αρχή των κινητοποιήσεων, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε. Είμαστε σε συνεννόηση και με τα υπόλοιπα μπλόκα της χώρας και μέχρι το βράδυ θα έχουμε ολοκληρώσει τις επαφές για να δούμε πως θα συνεχίσουμε όλοι μαζί συντονισμένα. Στο μπλόκο του Αιγίου, η απόφαση ήταν να συνεχίσουμε δυναμικά και αν προκύψει, που όλα δείχνουν ότι θα γίνει, κινητοποίηση στην Αθήνα, θα συμμετάσχουμε και εμείς».

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων βλέπει και ο πρόεδρος των αγροτών Δυτικής Αχαΐας, Γιώργος Βεσκούκης, ο οποίος τονίζει στο thebest.gr, ότι περιμένουν την πανελλαδική απόφαση  της Επιτροπής των Μπλόκων και θα συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και αναφέρει: «Κάθε βράδυ αποφασίζουμε τι θα κάνουμε. Έτσι και σήμερα, θα συγκεντρωθούμε στα φανάρια της Κάτω Αχαΐας και θα δούμε πως θα κινηθούμε».

Μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος των αγροτών της Ωλενίας, Αλέκος Θανόπουλος, αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό: «Συνεχίζουμε τα μπλόκα κανονικά και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας. Θα είμαστε σε ευθεία γραμμή με την Πανελλαδική Επιτροπή, η οποία θα πάρει την Πέμπτη τις αποφάσεις της. Τα μέλη του συλλόγου μας, βρίσκονται κάθε βράδυ στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας».   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις