Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο μικροσκόπιο το μακελειό στη Γλυφάδα: Ο βασικός στόχος του δράστη και η σχέση με την οικογένεια Καρνέζη

Στο μικροσκόπιο το μακελειό στη Γλυφάδα:...

Τι λέει φίλος του δράστη

Κοντά στην οικογένεια Καρνέζη για χρόνια βρισκόταν ο 70χρονος του σημερινού (12/2) μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου έπεσαν νεκρά τέσσερα άτομα -μαζί με τον δράστη που αυτοκτόνησε.

Γλυφάδα: Επί 36 χρόνια εργαζόταν στην οικογένεια Καρνέση ο Αιγύπτιος

 Ο 70χρονος εργαζόταν ως επιστάτης σε νησί της οικογένειας στο σύμπλεγμα Πεταλιοί και απολύθηκε πριν από άγνωστο χρονικό διάστημα.

 Τα θύματα της ένοπλης επίθεσης είναι: η Μαρία Καρνέση (αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), ο Αντώνης Βλασσάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής) και ο Ηλίας Κουκουλάρης (πρώην καπετάνιος και υπάλληλος).

Βασικός στόχος η Μαρία Καρνέση
 
Ο κύριος στόχος του δράστη ήταν η Μαρία Καρνέση, , που μεταδίδει και την εξής συγκλονιστική στιγμή: Όταν έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί και άρχισαν οι υπάλληλοι να κατεβαίνουν από τους ορόφους της εταιρείας, το πτώμα του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη και του Αντώνη Βλασσάκη ήταν σε ορατό σημείο στον ημιώροφο.

 Ο Ηλίας Κουκουλάρης, ο καπετάνιος, όταν πήγε να επιτεθεί ο δράστης στην Μαρία Καρνέση πήγε να τον αφοπλίσει και έτσι δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά. Στη συνέχεια η Μαρία Καρνέση κλειδώθηκε στο γραφείο της και ο ένας από τους τέσσερις πυροβολισμούς που ακούστηκαν ήταν στην πόρτα του γραφείου για να εισβάλει ο δράστης.

Γλυφάδα: «Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω» είπε ο Αιγύπτιος πριν το μακελειό

Πού εστιάζουν οι Αρχές

Όσον αφορά στον 70χρονο δράστη ήταν εδώ και χρόνια υπό την προστασία της μητέρας Καρνέση.

 Φθάνοντας στο σήμερα, δεν είναι σαφές τι ακριβώς έχει γίνει. Το ίδιο μέσο μεταδίδει πληροφορίες ότι ο 70χρονος είχε στους Πεταλιούς ακόμα δύο - τρεις συνεργάτες -που ήταν πρώην ναυτικοί που τον βοηθούσαν στην φροντίδα της μητέρα Καρνέση.

Φαίνεται ότι κάποιο από τα θύματα, τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε την ενέργεια να πάρει πίσω τους εργαζόμενους με την επίκληση ότι κάποιος από τους αλλοδαπούς που εργαζόταν στους Πεταλιούς, εργαζόταν και σε κάποιο γιοτ ενός εκ των φονευθέντων.

Τι λέει φίλος του δράστη
 

«Ο άνθρωπος αυτός είχε έρθει στην Ελλάδα το 1980. Έχει έρθει από 25 χρονών στην Ελλάδα και έχει μείνει εδώ», λέει στο Mega φίλος του δράστη.

 «Όποιον και να ρωτήσεις εδώ στο Μαρμάρι θα πάθεις πλάκα. Τι να σου πει ο κόσμος; Αυτός ο άνθρωπος έψαχνε να βρει έναν φτωχό γιατί δεν είχε οικογένεια, η οικογένεια του ήταν κάτω στην Αίγυπτο και προσπαθούσε να βοηθήσει κόσμο, έδινε λεφτά, έδωσε στις ομάδες ποδοσφαίρου. Έψαχνε να βρει έναν φτωχό γιατί είχε ανάγκη τότε με την κρίση να δίνει κάτι για να βοηθάει τον κόσμο. Να πας στο Μαρμάρι στους χίλιους κάτοικους που έχει, δεν θα σου πει ένας μισή στραβή κουβέντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

 O δράστης είχε έρθει στην Ελλάδα το 1980.

ΠΗΓΗ Mega - Live news

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις