Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συλλήψεις για παραβάσεις σε κέντρα διασκέδασης και μπαρ

Πάτρα: Συλλήψεις για παραβάσεις σε κέντρ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Σύλληψη  για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα


Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, ανακοινώνει η αστυνομία.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών δυο ανήλικοι (17 και 14 ετών), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους μοτοσικλέτα, αλλοδαπού άνδρα την οποία είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο έξω από την οικία του.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι, ο 17χρονος στις 4/1/2024 και στις 18/1/2024 διέπραξε δύο κλοπές, κατά τις οποίες αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο και από γραφείο ένα ζευγάρι γυαλιά και μια τσάντα που περιείχε προσωπικά είδη, αντίστοιχα. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του 17χρονου για
παραμέληση της εποπτείας του, αναφέρει η αστυνομία.

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή


Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,1 γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με
υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας, σύμφωνα με την αστυνομία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

 

Συνελήφθησαν, χθες, στη Ναύπακτο και σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρία άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις