Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στον ΟΛΠΑ για τη δημιουργία μαρίνας mega yaughts ο ΣΚΕΑΝΑ

Στον ΟΛΠΑ για τη δημιουργία μαρίνας mega...

" Ο ΣΚΕΑΝΑ θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας της πόλη μας, αυτονόητα λοιπόν συντάσσεται στην προοπτική οικονομικής ανάπτυξης που στρατηγικά επιχειρεί η διοίκηση του ΟΛΠΑ"

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ για τον σχεδιασμό που αφορά στη δημιουργία μαρίνας μεγάλων σκαφών συνατήθηκε ο ΣΚΕΑΝΑ.


"Ο ΣΚΕΑΝΑ θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας της πόλη μας, αυτονόητα λοιπόν συντάσσεται στην προοπτική οικονομικής ανάπτυξης που στρατηγικά επιχειρεί η διοίκηση του ΟΛΠΑ, προσδοκώντας οφέλη για ολόκληρη την πόλη", αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά επισημαίνει:

|Επίσκεψη του προεδρείου του  ΣΚΕΑΝΑ στον ΟΛΠΑ και συνάντηση με  τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού Παναγιώτη Αναστασόπουλο για το MASTERPLAN της λιμενικής ζώνης και για την προοπτική του έργου της Μαρίνας Mega Yachts στην λιμενολεκάνη μεταξύ της προβλήτας Αγίου Νικολάου και προβλήτας Άστιγγος.

Το λιμάνι της Πάτρας και οι αναπτυξιακές του δυνατότητες, απο σημαντικά  έργα υποδομής, όπως η Μαρίνα Mega Yachts,καθώς και η προοπτική της κρουαζιέρας αλλά και η σπουδαιότητα της εμπορικής χρήσης ,αποτέλεσαν το κύριο θέμα της συνάντησης.

Ο ΣΚΕΑΝΑ θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας της πόλη μας, αυτονόητα λοιπόν συντάσσεται στην προοπτική οικονομικής ανάπτυξης που στρατηγικά επιχειρεί η διοίκηση του ΟΛΠΑ, προσδοκώντας οφέλη για ολόκληρη την πόλη|.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις