Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 56χρονος Αμερικανός σταρ Μαρκ Ράφαλο απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ

Ο 56χρονος Αμερικανός σταρ Μαρκ Ράφαλο α...
Μαρτάτος Tάκης

Ο αγαπητός ηθοποιός είναι και υποψήφιος για Όσκαρ β' ανδρικού για το υπέροχο "Poor Things" του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου

O γοητευτικός και πολύ καλός ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo) διάγει μία εξαιρετική περίοδο στην καριέρα του καθώς με τον τολμηρό και με κωμικές πινελιές ρόλο του στο υποψήφιο για 11 Όσκαρ «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, είναι και αυτός δικαίως υποψήφιος για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου.

Ο 56χρονος Ράφαλο τιμήθηκε στο μεταξύ και με το δικό του αστέρι στην περίφημο Λεωφόρο της Δόξας στο Λος Άντζελες.

Με παρουσία πολλών φίλων, συναδέλφων και της οικογένειάς του, ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε το δικό του αστέρι με το αριθμό 2.772 στον διάσημο δρόμο και όπως έδειξε στα φωτογραφικά πλάνα, πραγματικά το καταχάρηκε το γεγονός ότι πήρε το δικό του αστέρι.

«Η δουλειά σου στο "Poor Things" αξίζει όλα τα βραβεία. Αλλά η πραγματική επιτυχία είναι στο πόσο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι είναι οι συνάδελφοί σου που έχουν την ευκαιρία να σε αποθεώσουν  και να σε τιμήσουν» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η συμπρωταγωνίστρια του στις ταινίες «13 Going on 30» του 2004 και «The Adam Project» του 2022, Τζένιφερ Γκάρνερ - Jennifer Garner.

Ο Μαρκ Ράφαλο που έχει παίξει σε πολλές αξιόλογες ταινίες, κράτησε και το ρόλο του υπερήρωα Hulk στις ταινίες της Marvel ενώ έχει καταφέρει να συνδυάσει τόσο ρόλους σε πιο ανεξάρτητες ταινίες όπως το εξαιρετικό “You Can Count on Me” σε σενάριο και σκηνοθεσία του Kenneth Lonergan το 2000 όσο και σε πιο εμπορικά φιλμ, ανέφερε πως ο ρόλος που υποδύθηκε στο «Poor Things» τον έσωσε από τους «μπαμπαδίστικους» ρόλους.

Ο Ράφαλο που πριν μερικά χρόνια αντιμετώπισε με επιτυχία και ένα πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο, έχει γεννηθεί στις 22 Νοεμβρίου 1967 στο Γουινσκόνσιν των ΗΠΑ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε παίξει και στο στρατιωτικό δράμα φυλακής "Το Τελευταίο Οχυρό" το 2001 σε σκηνοθεσία Ροντ Λιούρι πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Σε σκηνή του "Poor Things".

Σε σκηνή του "Poor Things".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight