Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σβόλης: Η δημοτική αρχή δεν ενισχύει τα δημοτικά ταμεία

 Κώστας Σβόλης: Η δημοτική αρχή δεν ενισ...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη " Πάτρα Ενωμένη- Κώστας Σβόλης" σχετικά με τις οφειλές στα ταμεία του δήμου αναφέρει:

Από το έτος 2019 ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή να προστατεύσει και να ενισχύσει το ταμείο του Δήμου εισπράττοντας οφειλές παρελθόντων οικονομικών ετών.

- Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων ψήφισε στις 6/2/2024 την οριστική  διαγραφή ποσού 18.920,28 ευρώ από οφειλές επιχειρήσεων εκμίσθωσης αυτοκινήτων, στηριζόμενη σε νομοθεσία του 2021. Οι οφειλές αυτές αφορούσαν παραβάσεις διατάξεων που ρυθμίζουν τη στάθμευση (ΚΟΚ) για το χρονικό διάστημα προ της 23ης Φεβρουαρίου του 2007.

- Είχε το χρονικό περιθώριο η Δημοτική Αρχή, από τότε που ανέλαβε (2014) έως και τον Φεβρουάριο του 2021, να αναζητήσει και να εισπράξει το άνωθεν ποσό.

- Η αδράνεια, η απραξία και ο λαϊκισμός οδήγησε σε απώλεια εσόδων για την οποία οφείλει η Δημοτική Αρχή να δώσει τις απαντήσεις στον Πατραϊκό λαό.

- Η Δημοτική Παράταξη « Πάτρα Ενωμένη», δια του εκπροσώπου της Φίλιππου Οικονόμου, δεν υπερψήφισε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις