Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εφιάλτης για 46χρονη Γερμανίδα στον Βόλο- Την εξέδιδαν και την απειλούσαν

Εφιάλτης για 46χρονη Γερμανίδα στον Βόλο...

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κατά 8 ατόμων

Θύμα εμπορίας ανθρώπων έπεσε 46χρονη Γερμανίδα από 41χρονο, ο οποίος με απειλές την ανάγκαζε να εκδίδεται σε Αθήνα και  Βόλο.

Με απειλές, ο 41χρονος άνδρας επικοινώνησε με την 46χρονη τηλεφωνικά από τη στιγμή που αυτή ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της ώστε να την εξαναγκάσει να πάει σε σπίτι συγγενών του όπου και έμεινε για ένα μήνα, φρουρούμενη από συγγενικά του πρόσωπα, σύμφωνα με το thesstoday.

Πώς δρούσε το κύκλωμα

Μάλιστα, μία γυναίκα από τη «συμμορία» είχε πάρει το κινητό της και ζητούσε από φιλικά πρόσωπα της 46χρονης διάφορα ποσά που χρειάζονταν τάχα και τα καρπώνονταν η ίδια. Επιπλέον, οι συγγενείς μετέφερα την γυναίκα στην Αθήνα και την παρέδωσαν σε άλλο συνεργό που αρχικά τη βίαζε ο ίδιος και στην συνέχεια την εξέδιδε με το σύνολο των εσόδων να τα καρπώνεται η συμμορία.

Στις αρχές του 2021 τη γυναίκα έφεραν και στο Βόλο και την εξέδιδαν μέσω διαδικτύου καρπωνόμενοι τις αμοιβές. Σημειώνεται ότι το κύκλωμα είχε έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κατά οκτώ ατόμων για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη. Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ενώ η γυναίκα έχει λάβει την απαιτούμενη προστασία και υποστήριξη μετά από ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις