Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Άλλος Άνθρωπος: «Θα απολογηθώ μόνο στη Δικαιοσύνη και σε όσους έχουν βάλει ένα ευρώ», λέει ο Πολυχρονόπουλος

Ο Άλλος Άνθρωπος: «Θα απολογηθώ μόνο στη...

Από την πλευρά του ο δικηγόρος το Νίκος Αλεξανδρής επέμεινε στην αθωότητα του πελάτη του

Παραμένει στον «Άλλο Άνθρωπο», μαγειρεύοντας μερίδες φαγητού ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα λογοδοτήσει μόνο στη Δικαιοσύνη και στους ανθρώπους που τόσο χρόνια στηρίζουν από το υστέρημα τους την κοινωνική κουζίνα.

"Ο άλλος άνθρωπος": Φύλλο και φτερό οι κινήσεις του ιδρυτή της Κοινωνικής Κουζίνας

«Στους μόνους που θα απολογηθώ είναι στη δικαιοσύνη, όταν με καλέσει, και στους ανθρώπους που έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έρχονται εδώ και βοηθούν, και τον κόσμο που πίστευε και πιστεύει σε μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος το Νίκος Αλεξανδρής επέμεινε στην αθωότητα του πελάτη του και πρόσθεσε ότι «είναι λυτρωτική η εισαγγελική παρέμβαση, γιατί θα πάψουμε να μιλάμε για φαντάσματα και κουκούλες και μαρτυρίες».

«Είμαστε εδώ μισή ώρα και δεν είναι υπερβολή ότι ήρθαν 200 άνθρωποι να φάνε, να πιούν ένα ποτήρι νερό και να πάνε τουαλέτα. Είναι μεγάλη ροή και διαρκώς αυξανόμενη. Και ο Πολυχρονόπουλος μας είπε ότι ξαναέρχονται εθελοντές να βοηθήσουν. Θεωρώ ότι δεν θα πλήξει τον ”Άλλον Άνθρωπο”», συνέχισε κι εκτίμησε ότι η κοινωνική κουζίνα δεν θα πληγεί από τις έρευνες κι ότι ο Πολυχρονόπουλος θα βγει πάλλευκος από τις έρευνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις