Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Στο «μικροσκόπιο» η διαδρομή των χρημάτων που δάνειζε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη - Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών

Μεσολόγγι: Στο «μικροσκόπιο» η διαδρομή ...

Μέρος των χρημάτων που είχε δανείσει στον κρεοπώλη ίσως είχαν κατευθυνθεί σε άλλα πρόσωπα

Τη διαδρομή των χρημάτων που δάνειζε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη -κατηγορούμενο για τη δολοφονία του- εξετάζουν οι Αρχές, ώστε να πέσει «φως» στο άγριο έγκλημα στο Μεσολόγγι.

Έτσι, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχει μπει ένα τετράδιο με σημειώσεις του θύματος, όπου φέρεται να έγραφε ονόματα και χρηματικά ποσά.

Τα άλλα πρόσωπα
Οι ανακριτικές Αρχές φέρεται να έχουν ενδείξεις πως μέρος των χρημάτων που δάνειζε το θύμα στον κρεοπώλη, είχε προορισμό άλλα πρόσωπα.

Στο παραπάνω συμπέρασμα φέρεται να κατέληξαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναλύοντας το σημειωματάριο του Μπάμπη σε συνδυασμό με πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια τους, σύμφωνα με τις οποίες «κι άλλα πρόσωπα μέσω του κρεοπώλη έλαβαν χρήματα, τα οποία είτε αδυνατούσαν να επιστρέψουν είτε αρνούνταν να το πράξουν».

Τι λέει ο κρεοπώλης και τι η μητέρα του θύματος
 
Ίσως, έτσι και να εξηγείται ο ισχυρισμός του κρεοπώλη πως είχε δανειστεί 7.500 ευρώ και επέστρεψε 6.500 ευρώ τον Αύγουστο και τα υπόλοιπα 1.000 στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ωστόσο, η μητέρα του Μπάμπη έχει καταθέσει πως ο γιος της τής είχε πει ότι ο κρεοπώλης του χρωστά 17.500 ευρώ. Προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα νέα ερωτήματα που προκύπτουν, στο κάδρο των ερευνών φέρεται να μπαίνουν και νέα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν.

Οι νέες καταθέσεις
Τα πρόσωπα αυτά ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον κρεοπώλη ενώ φέρονται να πρόκειται και για δύο επιχειρηματίες του Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, φέρεται να πρόκειται για ένα συγγενικό πρόσωπο του 50χρονου -το όνομα του οποίου αναγράφεται στο σημειωματάριο του Μπάμπη με ένα χρηματικό ποσό δίπλα- καθώς και για έναν ξάδερφο του κρεοπώλη στον οποίο φέρεται να είχε στείλει το θύμα 4.000 ευρώ μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

πηγη: εφημερίδα Realnews

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις