Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ρέιφ Φάινς πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «The Beacon»

Ο Ρέιφ Φάινς πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης κ...

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ερμηνείας Βρετανός ηθοποιός Ρέιφ Φάινς θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ «The Beacon» το οποίο & θα σκηνοθετήσει

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός Ρέιφ Φάινς (Ralph Fiennes) θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία «The Beacon» για την οποία θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ υπογράφει και το σενάριο.

Μαζί του θα είναι η βραβευμένη με Olivier, Ιντιρα Βάρμα (Indira Varma) και οι Τσάρλς Μπαμπάλολα (Charles Babalola) και Άλισον Όλιβερ (Alison Oliver).

Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του ηθοποιού για τέταρτη φορά στην σκηνοθεσία ενώ είναι το πρώτο του σενάριο για μεγάλου μήκους ταινία.

O 61χρονος ηθοποιός έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο σινεμά το 2011, με την κινηματογραφική διασκευή της τραγωδίας του Σαίξπηρ -Shakespeare «Coriolanus – Κοριολανός». Ο Φάινς που θα τον δούμε ως Οδυσσέα μαζί με τη Juliette Binoche στο ρόλο της πιστής συζύγου του, Πηνελόπης, στην κινηματογραφική παραγωγή «The Return» του Ουμπέρτο Παζολίνι που γυρίστηκε σε Πελοπόννησο, Κέρκυρα και αλλού, έχει παίξει σε σημαντικές ταινίες όπως η Οσκαρική «Λίστα του Σίντλερ» του Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1993, στο υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας «Quiz Show» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ (1994), στο «The Constant Gardener» του Φερνάντο Μειρέγιες (2005), στον «Άγγλο Ασθενή» του Άντονι Μινγκέλα που θριάμβευσε στα Όσκαρ στην απονομή του 1997, κ.α.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Στο υποψήφιο για βραβεία Όσκαρ "Qui...

Στο υποψήφιο για βραβεία Όσκαρ "Quiz Show".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight