Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Κοπή Πίτας και βραβεύσεις από τον ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» - ΦΩΤΟ

Κοπή Πίτας και βραβεύσεις από τον ΣΜΑΧ «...

Ανασκόπηση των δράσεων του συλλόγου για το 2023

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.Α.Χ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» πραγματοποίησε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, στην κατάμεστη αίθουσα Τύπου «Αλέκα Σιούλη», στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος, εκπρόσωποι του δρομικών συλλόγων και περισσότερα από 150 μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» Αντώνης Κατσίκης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε τα μέλη που στηρίζουν τόσα χρόνια το Σύλλογο και για μια ακόμη φορά τόνισε την αξία της Συλλογικότητας ώστε μέσα από οργανωμένες δράσεις οι απλοί αθλούμενοι και τα μέλη των συλλόγων να καρπώνονται τα περισσότερα οφέλη.
Χαιρετισμούς απεύθυναν οι κ.κ. Αντωνόπουλος και Πετρόπουλος, όπου αναφέρθηκαν στην σημαντική θέση που κατέχει ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» μεταξύ των δρομικών συλλόγων της χώρας και δεσμεύτηκαν για στενή συνεργασία με το Σύλλογο, με σκοπό την αναβάθμιση των δρομικών εκδηλώσεων, τόσο στην Πάτρα όσο και στην Περιφέρεια, και την προώθηση του μαζικού και «υγιή» αθλητισμού.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports