Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από την Πάτρα στον Εισαγγελέα: Παρουσιάζεται αυτοβούλως ο "άλλος άνθρωπος" μετά τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος

Από την Πάτρα στον Εισαγγελέα: Παρουσιάζ...

Από την Πάτρα όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο, θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Αυτοβούλως στον εισαγγελέα σκοπεύει να πάει σήμερα Δευτέρα ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας "ο Άλλος Άνθρωπος"  Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που έχει μπει στο στόχαστρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος, που αρνείται τις κατηγορίες, θέλει να επισκεφθεί στον εισαγγελέα για να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απάτη και εγκληματική οργάνωση.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος βρισκόταν από το Σάββατο στην Πάτρα.

Στο πόρισμα αναφέρεται ότι από τον Ιανουάριο του 2020, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος», μαζί με συγγενικό του πρόσωπο και έναν συνεργάτη του, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, πείθοντας μεγάλο αριθμό ανθρώπων να προβούν σε δωρεές. Το ποσό που αποκόμισε φέρεται να αγγίζει τα 600.000 ευρώ.

 Στη συνέχεια, γίνονταν αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τα χρήματα περνούσαν σε εταιρείες τυχερών παιχνιδιών.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δύο φερόμενων συνεργών του, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό.

Η Αρχή έχει διατάξει τη δέσμευση κάθε είδους λογαριασμών, τίτλων, επενδυτικών στοιχείων και επενδυτικών προϊόντων του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας και των άλλων προσώπων που εμπλέκονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις