Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λατινοπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους και να μας ρίχνουν τόσο δούλεμα»

Λατινοπούλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Νομί...

Αναμενόμενη η αντίδρασή της

Την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης εκφράζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου γεγονός που δεν προκαλέι εντύπωση αν κρίνει κανείς από τη νοοτροπία που εκφράζει πολλές φορές για διάφορα ζητήματα.


Επίθεση κατά της κυβέρνησης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, εξαπέλυσε η η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπουλου.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram αναφέρει αρχικά: «Αλήθεια είναι κρίμα να νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανόητους και να μας ρίχνουν τόσο δούλεμα για το νέο νομοσχέδιο για τους ομοφυλοφίλους».

 
Και συνεχίζει: 

«Για να καταλάβετε τα κυβερνητικά ψέματα και πως χρησιμοποιούν χωρίς αιδώ τα παιδιά που μένουν στα ιδρύματα για να κάνουν την προπαγάνδα τους και να πετύχουν τους σκοπούς τους, τα παιδιά στη χώρα μας που είναι σήμερα στα ιδρύματα είναι ελάχιστα, για την ακρίβεια 721!

Και από αυτά, προς υιοθεσία είναι μόλις τα 149!

Και προσπαθούν να μας πουν πως όλα αυτά γίνονται για τα παιδιά. Πόση υποκρισία πια; Αρκεί να σας πω πως μόνο ΠΕΡΥΣΙ οι αιτήσεις για υιοθεσία ήταν 2639. Και αντί να δώσουν αυτά τα παιδιά σε οικογένειες και να διευκολύνουν αυτά τα ζευγάρια που λιώνουν χρόνια περιμένοντας να υιοθετήσουν ένα παιδάκι ενώ έχουν ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις, μας προωθούν το νομοσχέδιο των ομοφυλόφιλων» καταλήγει η Λατινοπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις