Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Φρούριο τα δικαστήρια για την απολογία του κρεοπώλη - Από τις 6.30πμ η μεταγωγή του

Μεσολόγγι: Φρούριο τα δικαστήρια για την...

Δείτε ΦΩΤΟ

Φρούριο θυμίζει το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, ο κρεοπώλης για το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κουτσικου.

Μάλιστα, ο 50χρονος βρίσκεται μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο από τις 06.30 το πρωί για λόγους ασφαλείας. 

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των Δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Η προσοχή είναι στραμμένη σε όσα θα υποστηρίξει στην απολογία του για την εξαφάνιση του Μπάμπη, καθώς μέχρι τώρα όχι μόνο αρνείται όλες τις κατηγορίες, αλλά αμφισβητεί ακόμη και όσα προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

 

 

Στη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε, ο κρεοπώλης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που ο ίδιος επικαλέστηκε, ωστόσο, ακολούθησε την ίδια γραμμή χωρίς να δώσει εξηγήσεις.

Μάλιστα, άλλος ένας από τους ισχυρισμούς του καταρρίπτεται επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως βασικός κατηγορούμενος. Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον 50χρονο έδειξαν ότι εκείνο το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης δεν είχε κάνει χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης όπως ισχυριζόταν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος είχε λάβει την προηγούμενη Πέμπτη προθεσμία για να απολογηθεί και σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή.

 *φωτογραφιες από newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις