Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Υπό δρακόντεια μέτρα στον ανακριτή σήμερα ο 50χρονος κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Υπό δρακόντεια μέτρα στον ανα...

Κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί

Στα δικαστήρια οδηγείται σήμερα μετα την προθεσμία που είχε πάρει για να απολογηθεί ο 50χρονος κρεοπώλης από το Μεσολόγγι.

Τα δικαστήρια έχουν μετατραπεί από νωρίς το πρωί οπότε και μετήχθη από το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου ο 50χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κουτσικου, ο οποιος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί από τις 4 Ιανουαρίου οπότε και εξαφανίστηκε.

 

Ο 50χρονος οδηγείται σήμερα στον ανακριτή ενώ στα δικαστήρια βρίσκονται ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εθικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

 

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στη λιμνοθάλασσα, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να κάνει λόγο για μία δύσκολη περιοχή. Στην έρευνα έχει ριχτεί ειδική ομάδα σκύλων, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

«Η περιοχή που ψάχνουμε είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει μόνο στεριά, υπάρχουν πολλά σημεία με νερό και βάθος. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος εάν είναι μέσα στο νερό. Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία, υπάρχουν σημεία που οι αστυνομικοί έχουν πάρει χώμα και το έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια», είπε η κ. Δημογλίδου στο Mega.

«Σημαντικό να βρεθεί το όπλο του Μπάμπη»

Την ίδια στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει συλληφθεί από τις Αρχές, δεν έχει ομολογήσει τίποτα σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ενώ στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ένας 36χρονος φίλος του.

 «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη», σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως την ημέρα της εξαφάνισής του ο 31χρονος είχε πάρει μαζί του το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

 «Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», τόνισε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

 Όπως εκτίμησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν «σπάει» τη σιωπή του, διότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα του 31χρονου.

«Προτιμά να έχει μία δικαστική περιπέτεια παρά να βρεθεί σε κανένα χαντάκι»
 

Το κοινό συμπέρασμα όλων είναι ότι, «κρύβει πολλά ο κρεοπώλης από φόβο. Προτιμά να έχει μπροστά του μία δικαστική περιπέτεια και τη φυλακή, παρά να βρεθεί σε κανένα χαντάκι», καθώς ήδη έχει προκύψει ότι τη σχέση του κρεοπώλη με τον αγνοούμενο συνοδεύουν ίχνη τοκογλυφίας.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή που προσέλαβε τη οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου, Γιώργο Τσούκαλη, το χρέος των 17.000 ευρώ, είναι ένα «αδιάφορο κίνητρο». Ο ερευνητής υπογραμμίζει ότι, ενδεχομένως, πρόκειται για ένα προπέτασμα καπνού προκειμένου οι έρευνες να στραφούν μακριά από το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος.

 Ο Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ, πως, «τα 17.000 ευρώ απαίτησε ο Μπάμπης να του δοθούν. Από εκεί και πέρα ερευνώνται και άλλα πράγματα αλλά δε θέλω να τα ονομάσω δημόσια. Πιστέψτε με είναι πολύ ισχυρά που μπορούν να δέσουν την υπόθεση. Η Αστυνομία στρέφεται και σε άλλα κίνητρα. Ίσως το κίνητρο των 17 χιλιάδων να είναι κάτι αδιάφορο μπροστά σε αυτά που μπορεί να αποδειχτούν», ενώ πρόσθεσε ότι, ο κρεοπώλης είναι ένας ιδιαίτερα βίαιος άνθρωπος, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη δεύτερη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις