Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στα Σύνορα: Η Γιαννούλα παραδίδεται στην αστυνομία

Στα Σύνορα: Η Γιαννούλα παραδίδεται στην αστυνομία

Στα Σύνορα, απόψε στις 21:00 στο Star

Στα Σύνορα, Κυριακή 21/1 (21:00, Star) – Η Γιαννούλα ανακαλύπτει τυχαία ότι θα έβαζαν και τον Ηρακλή στο ημερολόγιο των εθελοντών πυροσβεστών και το απαγορεύει αυστηρά στον Έντι.

Όταν ο Ηρακλής βλέπει ότι δεν είναι στο ημερολόγιο, νιώθει ότι τον ξεγέλασαν και αποφασίζει να μην ψηφίσει κανέναν στις εκλογές για τη θέση του διοικητή των εθελοντών.

 Το αποτέλεσμα είναι ο Αντώνης και ο Στέλιος να βγουν ισόπαλοι. Στη συμπληρωματική αναμέτρηση,  τη νίκη την παίρνει ο Στέλιος και ο Αντώνης απογοητεύεται. Το βράδυ, όταν όλοι βρίσκονται στη γιορτή της γουρουνοπούλας, ο Στέφανος φέρνει τη Βέρα, για να τραγουδήσει τον ύμνο των εθελοντών.

Την ώρα που τραγουδάει, βλέπει την Ιωάννα και τον Νικόλα να ερωτοτροπούν. Σταματάει και βρίζει την Ιωάννα. Στο μεταξύ, η Γιαννούλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της, να τη συλλάβει ο Περικλής.

Η Γιαννούλα ζητάει τη βοήθεια της Δέσποινας για να φέρουν τον Περικλή στο καφέ. Στη γιορτή, η Βέρα κατηγορεί μπροστά σε όλους τον Νικόλα και την Ιωάννα πως έχουν σχέση. Ο Νικόλας την πληρώνει για να φύγει. Οι αγώνες των εθελοντών δασοπυροσβεστών ξεκινούν. Ο Στέλιος ορίζει τον Αντώνη ως ανεύθυνο πολίτη, που πρέπει να αντιμετωπίσουν τις πράξεις του. Εκείνος δυσανασχετεί.

Νικητής των αγώνων βγαίνει ο Σωτήρης, ο οποίος, με βάση ένα παλιό έθιμο, επιλέγει να βγει ραντεβού με την Ιωάννα. Η Γιαννούλα και η Δέσποινα καταφέρνουν να μεθύσουν τον Περικλή. Η Γιαννούλα παραδέχεται πως κάνει λαθρεμπόριο κι ο Περικλής προσπαθεί να τη συλλάβει. Εκείνη κρύβεται στο αποθηκάκι του καφέ, μέχρι να έρθει ο Ηρακλής με την Ιωάννα.

Τελικά, παραδίδεται, προς μεγάλη έκπληξη κι απογοήτευση όλων…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight