Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυφάδα: Τρεις τραυματίες από τη συμπλοκή ανηλίκων

Γλυφάδα: Τρεις τραυματίες από τη συμπλοκ...

Ένας εξ αυτών από αιχμηρό αντικείμενο

Στιγμές τρόμου έζησαν ανήλικοι στην Γλυφάδα όταν δέχτηκαν επίθεση από άλλη ομάδα ανηλίκων, η πρώτη ενημέρωση που έλαβε το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για άγρια συμπλοκή τουλάχιστον 30 ανηλίκων στην Μαρίνα Γλυφάδας.

Ένα άτομο τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ άλλα δύο φέρουν επίσης τραύματα.

Όπως είπε στο OPEN, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου «στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ενώ κλήθηκαν και ασθενοφόρα αλλά κανείς από τους τραυματίες δεν ήθελε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο».

 Σύμφωνα με την ίδια, τέσσερα είναι τα θύματα που πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλαν σωματικές βλάβες και κλοπή σε βάρος τους από μία ομάδα άλλων ατόμων ηλικίας 17 έως 19 ετών.

 «Με βάση τα χαρακτηριστικά που έχουν δώσει τα θύματα, αναζητούνται οι δράστες» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Δημογλίδου, ενώ πρόσθεσε ότι «ένα από τα θύματα είναι τραυματισμένο με αιχμηρό αντικείμενο αλλά χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει από πού προέρχονται τα τραύματά του». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί στο φρύδι.

Τέλος η ίδια επιβεβαίωσε ότι ένας από τους δράστες αφαίρεσε και το πορτοφόλι ενός ανηλίκου.

Είχαν δώσει ραντεβού
 Στο επεισόδιο συμμετείχαν νεαροί από δύο αντίπαλες ομάδες που όπως όλα δείχνουν είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να λύσουν τις διαφορές τους, όπως μεταδίδει το Mega.

 Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά σε κόσμο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο νεαρός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις