Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσσήνη: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο με εγκατάλειψη

Μεσσήνη: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής σε τρο...

Η Αστυνομία ταυτοποίησε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ωστόσο εξετάζεται αν ήταν αυτός που οδηγούσε

Δύο 24ωρα μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στη Μεσσηνία, ο οδηγός αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τον 48χρονο δικυκλιστή παραμένει άφαντος.

Μετά τη σύγκρουση πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε από την περιοχή της Μεσσήνης, πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Οι τελευταίοι έχουν διαπιστώσει πως το ΙΧ ανήκει σε έναν άντρα που μένει στην Τρίπολη. Δεν έχει διαπιστωθεί όμως αν εκείνος ήταν ο οδηγός την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος.

 Άφαντος παραμένει ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου στη Μεσσήνη με μηχανή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 48χρονος δικυκλιστής από το Διαβολίτσι στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα στην οδό Καπετάν Κρόμπα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανή την οποία οδηγούσε 48χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

 Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να είναι από την Τρίπολη και θα αναζητηθεί.

Η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ταυτοποίησε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ωστόσο εξετάζεται αν ήταν αυτός που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο ή το όχημα ήταν κλεμμένο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις