Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυστήριο με την καραμπίνα που είχε μαζί του ο Μπάμπης το βράδυ της εξαφάνισής του

Μυστήριο με την καραμπίνα που είχε μαζί ...

Άγνωστο παραμένει για ποιο λόγο είχε πάρει μαζί του καραμπίνα

Την ώρα που οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου τον αναζητούν απεγνωσμένα για 15η ημέρα και ο κρεοπώλης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία δεν ομολογεί το παραμικρό, προκύπτουν πολλά ερωτήματα για το θρίλερ στο Μεσολόγγι.

Το βασικότερο όλων είναι που βρίσκεται ο Μπάμπης, με τις ελπίδες να βρεθεί ζωντανός και τα σενάρια για την τύχη του να είναι εφιαλτικά, με βάση τα στοχεία και τις μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 Ωστόσο, κάτι ακόμη που δεν έχει εξακριβωθεί είναι ο λόγος της συνάντησης του Μπάμπη με τον 50χρονο κρεοπώλη, το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όπως φυσικά και το τι ακολούθησε μετά.

«Είναι σίγουρο ότι δεν δόθηκε ραντεβού για κυνήγι. Υπήρχε ραντεβού αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί γιατί συναντήθηκαν. Ούτε έχει εξακριβωθεί το κίνητρο. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε», ανέφερε σχετικά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου στο ΜΕGA.

Γιατί είχε μαζί του καραμπίνα ο Μπάμπης
Άγνωστο παραμένει επίσης για ποιο λόγο ο Μπάμπης το βράδυ της εξαφάνισης κουβαλούσε μαζί του μια καραμπίνα, εφόσον δεν πήγε για κυνήγι. Αυτό το σενάριο αποκλείεται σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη.

«Όταν πάει κανείς για κυνήγι φοράει τα ανάλογα ρούχα και παπούτσια. Ο Μπάμπης την ημέρα εκείνη που υποτίθεται πήγε για κυνήγι φορούσε ρούχα για καφετέρια. Την καραμπίνα γιατί την πήρε μαζί του; Υποθετικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάτι μπορεί να είχε συμβεί κάτι. Την είχε μαζί του για άμυνα;», εκτιμά ο ερευνητής.

Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή του Μπάμπη είχε πει: «Υποθέτω ότι αν του είπε κάποιος, ''έλα να σου δώσω τα λεφτά'' επειδή ήταν βράδυ, μπορεί να πήρε μαζί του την καραμπίνα για προστασία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις