Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζόντι Φόστερ είχε απορρίψει τον ρόλο της πριγκίπισσας Λέια στο «Star Wars»

Η Τζόντι Φόστερ είχε απορρίψει τον ρόλο ...

Το ανέφερε στην διάσημη εκπομπή «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον όπου ήταν καλεσμένη

Η βραβευμένη με 2 Όσκαρ ερμηνείας Αμερικανίδα ηθοποιός Τζόντι Φόστερ (Jodie Foster) ήταν καλεσμένη στην διάσημη εκπομπή «The Tonight Show».

Στην συγκεκριμένη εκπομπή η 61χρονη σήμερα σταρ παραδέχτηκε στον Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) ότι είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις όταν της προτάθηκε στα τέλη του '70 να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Λέια στο περίφημο φιλμ «Star Wars – Ο Πόλεμος των άστρων» του Τζορτζ Λούκας που έγινε ένα τεράστιο μπλοκμπάστερ στα τέλη του '70.

«Μου έγινε (πρόταση), ναι. Ήθελαν μια νεότερη πριγκίπισσα Λέια, αλλά είχα μια διαφωνία. Έκανα μια ταινία της Disney και δεν ήθελα να αποσυρθώ επειδή είχα ήδη συμβόλαιο. Έτσι, δεν το έκανα και ξέρετε, έκαναν καταπληκτική δουλειά» είπε χαρακτηριστικά η Τζόντι Φόστερ που πρωτοξεχώρισε παίζοντας μία ανήλικη πόρνη στον "Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορσέζε πλάι στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 1976.

Φέτος η Τζόντι Φόστερ είναι εξαιρετική στην ταινία «Nyad» πλάι στην Ανέτ Μπένινγκ σε σκηνοθεσία Τζίμι Τσίν, Ελίζαμπεθ Τσάι Βασαρέλι που έχει βασιστεί σε μία πραγματική, κολυμβητική ιστορία.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

"Nyad".

"Nyad".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight