Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη διάκριση για το TEDxPatras με ασημένιο βραβείο στα Event Awards 2023!

Μεγάλη διάκριση για το TEDxPatras με αση...

Μια σπουδαία αναγνώριση για το TEDxPatras στην κατηγορία των συνεδρίων

Σε μια λαμπερή τελετή απονομής των Event Awards 2023, την κορυφαία συνάντηση αναγνώρισης του κλάδου διοργάνωσης εκδηλώσεων στην Ελλάδα, το TEDxPatras διακρίθηκε κατακτώντας το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία MICE και την υποκατηγορία Conference για το “TEDxPatras 2022” με θέμα “Metamorphosis”.

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 50 διακεκριμένοι εκπρόσωποι εταιρειών, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και θεσμικών φορέων με Πρόεδρο της Επιτροπής τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη, πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η νέα αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβείων από τις τελευταίες διοργανώσεις (TEDxPatras 2019 “Uncertainty” - Silver Award, TEDxPatras 2018 “Values” – Platinum και Gold Award, TEDxPatras “Adventure XVIII” – Gold Award, TEDxPatras 2017 “Moments” – Silver Award) επιβραβεύοντας συμβολικά τη διαρκή συνεισφορά των συνεργατών του οργανισμού, των εθελοντών και των υποστηρικτών του θεσμού.

Τα Event Awards, τιμώντας τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στον χώρο των εκδηλώσεων, αποδεικνύουν πως το TEDxPatras υλοποιεί μια επιδραστική και εξαιρετική εμπειρία που πληροί διεθνή πρότυπα.  

Με αφορμή τη νέα αυτή επιτυχία, το TEDxPatras εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλα τα άτομα που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη αναγνώριση αποδίδεται στους συνεργάτες και συνεργάτιδες, στους χορηγούς, καθώς και στους ομιλητές και ομιλήτριες, για τη στήριξη και συμβολή τους στη διοργάνωση μιας εκδήλωσης γεμάτης έμπνευση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις