Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Η ώρα της απολογίας του 50χρονου για τη δολοφονία του κουνιάδου του - «Ήθελα να ομολογήσει»

Βόλος: Η ώρα της απολογίας του 50χρονου ...

Απέναντι του είναι η σύντροφός του - Τον στηρίζουν τα παιδιά του

Απολογείται σήμερα, Δευτέρα, ο 50χρονος πατέρας από τον Βόλο που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του αφού έμαθε πως κακοποιούσε σεξουαλικά και βίαζε το παιδί από τα 9 του χρόνια.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως ήθελε να κάνει τον παιδοβιαστή να ομολογήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του και όχι να τον σκοτώσει. Όπως δηλώνει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας: «Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο είναι εξ’ επαφής ο πυροβολισμός. Ο κατηγορούμενος λέει ότι ‘δεν είχα κανένα σκοπό να πυροβολήσω. Τον κάλεσα εκεί για να τον κάνω να ομολογήσει. Αυτός επειδή ήταν τριπλάσιος σε μέγεθος από εμένα, δε με φοβήθηκε καθόλου, με πλησίασε και φοβούμενος πια ότι θα με αφοπλίσει και θα με χτυπήσει, θα με σκοτώσει εκείνη την στιγμή, πυροβόλησα ενστικτωδώς χωρίς να σκεφτώ καν τίποτα».

Είχε μιλήσει σε καθηγήτρια και ψυχολόγο η 18χρονη
 

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως το 18χρονο σήμερα κορίτσι που ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του θείου της από τόσο μικρή και ευαίσθητη ηλικίας, είχε μιλήσει -πριν αποκαλύψει την αλήθεια στον πατέρα της- για τους βιασμούς που βίωνε σε  καθηγήτριά της στο πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει ενώ πήγαινε και σε ψυχολόγο.

 

Στο πλευρό του 50χρονου τα παιδιά του
 

Σύμφωνα με το Mega, στο πλευρό του κατηγορούμενου βρίσκονται τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο ενώ απέναντί του είναι η σύντροφος του και αδελφή του θύματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις