Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος Κόσμος: Οι κινήσεις των εκτελεστών του 44χρονου- Τον εκτέλεσαν με τρία καλάσνικοφ και έκαψαν τη Lexus

Νέος Κόσμος: Οι κινήσεις των εκτελεστών ...

Το σκηνικό της επίθεσης

Τέσσερις εκτελεστές, με ένα πανάκριβο Lexus που ανήκει σε κατασκευαστική εταιρεία, είναι η ομάδα που με τρία καλάσνικοφ, γάζωσε με 81 σφαίρες τον 44χρονο, έξω από το βενζινάδικο στο Νέο Κόσμο, ιδιοκτησίας του θύματος, εκτελώντας ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια θανάτου στο χώρο της νύχτας.

Αυτό που αναζητούν τώρα οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή και σφράγισε σε βάρος του θύματος την θανατική του καταδίκη. Το γεγονός ότι οι εκτελεστές επέλεξαν να επιτεθούν άγριο ξημέρωμα έξω από το βενζινάδικο του Νέου κόσμου, δείχνει ότι παρακολουθούσαν τον στόχο τους και ήξεραν το δρομολόγιο και τις κινήσεις του, ενώ το ότι χρησιμοποίησαν τρία καλάσνικοφ αποκαλύπτει ότι ήθελαν να τον σβήσουν από τον χάρτη, χωρίς να αφήσουν το παραμικρό περιθώριο να βγει ζωντανός από την ενέδρα θανάτου.

Και αυτό, γιατί στην προηγούμενη ενέδρα, το 2008 στην ακτή Κονδύλη, το όπλο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές έπαθε εμπλοκή με αποτέλεσμα ο άντρας να την γλιτώσει.

Το σκηνικό

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν στις 01:55 π.μ., στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού, στον Νέο Κόσμο. Το κουαρτέτο των εκτελεστών, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας Lexus, προσέγγισαν τον 44χρονο τη στιγμή που είχε εξέλθει από πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας του και επιβιβαζόταν στο πολυτελές θωρακισμένο όχημα μάρκας BMW. Χωρίς να χάσουν χρόνο και να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στο θύμα, με τη χρήση πολεμικού τυφεκίου, άνοιξαν πυρ εναντίον του, γαζώνοντας τον με τα τρία καλάσνικοφ με αποτέλεσμα vα τραυματιστεί θανάσιμα. 

Οι εκτελεστές γνώριζαν ότι το αυτοκίνητο του θύματος είχε πάρα πολύ καλή θωράκιση, και αυτός ήταν ο λόγος που περίμεναν να βγει από τη BMW, να πάει στο βενζινάδικο και να τον γαζώσουν τη στιγμή που επέστρεφε στο όχημα του. Ο 44χρονος φέρεται να αιφνιδιάστηκε και γι’ αυτό να μην πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Φέρεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του για να μπει μέσα και να προστατευθεί από τη “βροχή” από σφαίρες, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 81 κάλυκες διαμετρήματος 7.62mm και με δεδομένο ότι ο γεμιστήρας παίρνει 30 σφαίρες, οι αρχές εκτιμούν ότι τη στιγμή της εκτέλεσης, δεν πρόλαβαν να αλλάξουν γεμιστήρες και χρησιμοποίησαν τρία καλάσνικοφ.

Έκαναν στάχτη το Lexus

Στη συνέχεια, κατευθυνόμενοι επί της Λεωφόρου Αθηνών, στο Χαϊδάρι, οι άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά και έκαψαν πυρκαγιά το LEXUS, ιδιοκτησίας κατασκευαστικής εταιρείας, με αποτέλεσμα vα υποστεί εκτεταμένες υλικές φθορές. Επίσης, πλησίον του σημείου, σε οικία 1ου ορόφου, διαπιστώθηκε από τον 62χρονο ιδιοκτήτη, φθορά (οπή) σε παραθυρόφυλλο μπαλκονόπορτας και βρέθηκαν υπολείμματα βολίδας στην τοιχοποιία.

Πηγή:newsit 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις