Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέγαρα: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου που φέρεται να ξυλοκόπησε ο σύντροφος της μητέρας του

Μέγαρα: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του 4χρ...

Τι καταγγέλλει ο βιολογικός πατέρας των παιδιών

Την ώρα που ο 4χρονος, που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ , οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρώπου που φέρεται να χτυπούσε τη μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της.

Ο 4χρονος, σύμφωνα με το OPEN, πάντως, το βράδυ της Παρασκευής υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι η κατάστασή του θα εξετάζεται ώρα με την ώρα.

 «Δεν γνώριζα τον εφιάλτη που ζούσαν τα παιδιά μου. Άμα το ήξερα, θα έπαιρνα τα παιδιά», λέει ο βιολογικός τους πατέρας.

Νωρίτερα ο πατέρας τους, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πώς ενημερώθηκε για τα όσα συνέβησαν δήλωσε: «Έψαχνα να τη βρω (σ.σ. τη μητέρα) και δεν την έβρισκα. Με πήρε ο αδερφός μου και μου είπε ότι ''το παιδί σου είναι σοβαρά". Έρχομαι στο νοσοκομείο και βλέπω και τα τέσσερα παιδιά χτυπημένα. Οι δύο χτυπημένοι στο κεφάλι, ο ένας στο χέρι και ο μικρός είναι στην εντατική».

Όπως αναφέρει, η μητέρα των παιδιών του είπε ότι ο 23χρονος όντως έχει ασκήσει βία στον 4χρονο, με την ίδια να λέει ότι δεν έκανε τίποτα γιατί φοβόταν ότι θα χτυπήσει και τα άλλα παιδιά στο σπίτι. «Μίλησα με τα παιδιά, τους λέω ''τι έγινε;''. ''Μπαμπά μας χτύπαγε συνέχεια'' μου είπαν και ''η μαμά δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί χτυπούσε κι αυτή'»,

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις