Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μαμά μου η καροτσάτη έρχεται στην Πάτρα

Η μαμά μου η καροτσάτη έρχεται στην Πάτρα
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η συγγραφέας Τάνια Ιωακειμίδου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Πάτρας το πρωί της Δευτέρας (15/1) 10 π.μ. - 11.30 π.μ. με την παρουσία και ομιλία της συγγραφέως Τάνιας Ιωακειμίδου.

Η Τάνια Ιωακειμίδου, είναι μια νέα, δυναμική μαμά που μας κέντρισε το ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για τη ζωή της όταν κυκλοφόρησε ένα ξεχωριστό παιδικό βιβλίο που έφερε την υπογραφή της.

Ο λόγος για το “Η μαμά μου η καροτσάτη” ένα γλυκό παραμύθι για τη μητρότητα και την αναπηρία που έγραψε θέλοντας να δείξει ότι στο χέρι μας είναι να μετατρέψουμε την “αδυναμία” μας σε προτέρημα!

Η ζωή της άλλαξε μεμιάς εξαιτίας ενός ατυχήματος που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο αλλά εκείνη ούτε για μια στιγμή δεν δείλιασε και δεν το έβαλε κάτω.

Πήρε δύναμη και κουράγιο από τον 2,5 έτους τότε γιο της και κατάφερε να “κλείσει” το μάτι στην αναπηρία, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ικανό να σταθεί εμπόδιο στο ρόλο και στα καθήκοντα μιας μαμάς.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η μαμά του Ιάσονα, έπειτα από ένα ατύχημα, γυρνάει στο σπίτι αλλά είναι λίγο διαφορετική. Δεν περπατάει πια και χρησιμοποιεί το αναπηρικό της αμαξίδιο για να κινείται. Ο μικρός Ιάσονας αγωνιά: "Τώρα άραγε τι θα γίνει;" σκέφτεται, "Θα μπορώ να κάνω με τη μαμά μου ό, τι έκανα και πριν ή όλα θα αλλάξουν;"

Ας ανακαλύψουμε μαζί τη συνέχεια της ιστορίας.

Ένα παιδικό βιβλίο για τη μητρότητα, την αναπηρία και την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Ειδήσεις Τώρα

Οι τάσεις το 2024 στον κλάδο των πληρωμών παγκοσμίως

Γεωργία Σακκά, η εντυπωσιακή βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 συστήνεται στο thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις