Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο πρόβλημα σε πτήση με πόρτα αεροπλάνου: Αναγκαστική προσγείωση για 123 επιβάτες

Νέο πρόβλημα σε πτήση με πόρτα αεροπλάνο...

Το αεροσκάφος που αντιμετώπισε το πρόβλημα είναι ένα Airbus A319

Πιθανό πρόβλημα με μία πόρτα αεροπλάνου της United Airlines με 123 επιβάτες, το οποίο εκτελούσε πτήση από τη Σεϊρασότα της Φλόριντα προς το Σικάγο ανάγκασε τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Τάμπα την Τετάρτη.

 Η αεροπορική εταιρεία σε ενημέρωση που εξέδωσε την Πέμπτη ανέφερε ότι το αεροπλάνο απογειώθηκε «αφότου αντιμετωπίστηκε το ζήτημα».

 Το αεροσκάφος που αντιμετώπισε το πρόβλημα είναι ένα Airbus A319, ενώ το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκόλληση πόρτας από αεροσκάφος Boeing 737 Max 9 της Alaska Airlines που οδήγησε στην καθήλωση όλων των αεροσκαφών τέτοιου τύπου.

Τι είπε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Τάμπα σημείωσε, πως αρχικά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ενημερώθηκαν ότι το αεροπλάνο εξετράπη της πορείας του, επειδή άναψε ενδεικτική λυχνία για μία πόρτα.

 Εκπρόσωπος της αεροπορικής είπε ότι η πτήση κατευθύνθηκε προς την Τάμπα προληπτικά, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιθανό μηχανικό πρόβλημα. «Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια και αργότερα αναχώρησε ξανά αφού αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις