Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

My Way Hotel & Events: Ιδιαίτερες, εκλεπτυσμένες γεύσεις στο πανέμορφο roof restaurant

My Way Hotel & Events: Ιδιαίτερες, ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ρεμβάζει «φάτσα» στον Πατραϊκό Κόλπο με το βλέμμα να φτάνει στο παλιό λιμάνι

Η "τετράστερη" πρόταση φιλοξενίας που αγαπήθηκε ταχύτατα και «αφομοιώθηκε» αρμονικά στο ιστορικό μας κέντρο, το αγαπημένο city hotel My Way στην παραλιακή είσοδο της Πάτρας, ρεμβάζει «φάτσα» στον Πατραϊκό Κόλπο με το βλέμμα να φτάνει στο παλιό λιμάνι, τον Άγιο Ανδρέα και την πλαζ. Στο roof restaurant με την πλέον συναρπαστική και ασυναγώνιστη θέα προσφέρονται με συνέπεια ιδιαίτερες κι εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Πιάτα μεσογειακής κουζίνας με μοντέρνες παρασκευές, που προσελκύουν απαιτητικό κοινό για δείπνο και εκδηλώσεις. Εννοείται πως μέσα στην εορταστική περίοδο και με τον λαμπερό διάκοσμο ολόγυρα ανανεώνουν το ενδιαφέρον και την όρεξή μας για καλό φαγητό. Ο σεφ Θανάσης Σάκκαρης υπογράφει ένα μενού άξιο να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην τοπική γαστριμαργική σκηνή. Πλαισιωμένο μάλιστα από πλούσια κι ενημερωμένη λίστα κρασιών.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του The Best Magazine μας δελεάζει να δοκιμάσουμε «Παγιάρ από φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος με άγρια μανιτάρια, κουκουνάρι και κάστανο, σε σάλτσα μαυροδάφνης και ρόδι». Συνοδεύεται από χειμωνιάτικο κήπο λαχανικών, όπως μπρόκολο και κουνουπίδι καπνιστά στη σχάρα, baby καρότο και baby καλαμπόκι σοταρισμένα με βούτυρο και αρωματικά, καθώς επίσης σπαράγγι και πατάτα Περού σοταρισμένα με ελαιόλαδο. Το πιάτο αυτό, όπως και όλες οι δημιουργίες του σεφ, είναι εμπνευσμένο από εικόνες και μνήμες. Τα κάστανα που ψήνονται στη φωτιά ή στη «φουφού» όπως λεγόταν, συνδέονται άρρηκτα με την ελληνική παράδοση. Σμίγουν, λοιπόν, με μανιτάρια του δάσους και κουκουνάρι, παραπέμποντας στην πιο αντιπροσωπευτική, γιορτινή «γέμιση».

Υλικά επίκαιρα και διαλεκτά «ένα κι ένα», για να συγκεντρωθούμε όλοι γύρω από ένα τραπέζι και να ξυπνήσουν συναισθήματα. Το εστιατόριο του "My Way" μας συστήνει να προτιμήσουμε συνδυαστικά, κόκκινο κρασί Merlot. Cheers!

My Way Hotel & Events Restaurant| Όθωνος-Αμαλίας 16, Πάτρα | Τ: 2610 623131

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life