Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 17 Ιανουαρίου σχηματίζονται τα ζευγάρια του Final Eight

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 17 Ιανουαρίου σχημ...

Οι οκτώ ομάδες που απαρτίζουν το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν γίνει γνωστές και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα σχηματιστούν τα ζευγάρια των προημιτελικών με την κλήρωση της θέσης του Πανιωνίου που κατέκτησε το UNICEF Trophy

Για ακόμα μία χρονιά η ΕΟΚ εφαρμόζει το σύστημα του Final Eight για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας στο μπάσκετ και την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου (13:00) θα σχηματιστούν τα ζευγάρια των προημιτελικών.
Οι επτά πρώτες ομάδες στην βαθμολογία του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League, αλλά και ο Πανιώνιος που κατέκτησε το UNICEF Trophy απαρτίζουν την οκτάδα.
Οι κυανέρυθροι θα μπουν στην κλήρωση και κατόπιν αυτής θα καταλάβουν μία εκ των θέσεων 5-8, ώστε στη συνέχεια να σχηματιστούν τα ζευγάρια κατά την ακολουθία 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5. Θυμίζουμε πως πέρυσι δεν υπήρχε ο περιορισμός αναφορικά με την θέση που θα καταλάμβανε η νικήτρια ομάδα του UNICEF Trophy, με αποτέλεσμα να υπάρξει ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό στα ημιτελικά. Φέτος, οι δύο ομάδες μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports