Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το τζόκερ κληρώνει απόψε τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ στην 1η κατηγορία και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι

Το τζόκερ κληρώνει απόψε τουλάχιστον 5.0...

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00

Τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ διεκδικούν απόψε οι παίκτες του Τζόκερ στην πρώτη κατηγορία, μετά από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ. Επιπλέον, οι τυχεροί «5άρηδες» θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ, όπως σε κάθε κλήρωση του ανανεωμένου παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Μάλιστα, στις τελευταίες κληρώσεις του παιχνιδιού, 2 παίκτες που κατέθεσαν τα δελτία τους διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr αναδείχθηκαν νικητές στη δεύτερη κατηγορία και κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα έπαθλα της αποψινής κλήρωσης μπορούν να καταθέσουν τα δελτία τους και διαδικτυακά, με λίγα κλικ, από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του opaponline.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή Opaponline App. Παράλληλα, τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές προσφορές*, όπως η προσφορά χωρίς κατάθεση* και η προσφορά γνωριμίας*, για τις οποίες οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο opaponline.gr.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα πριν, στις 21:30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις