Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολόπουλος: Λέμε «όχι» στον πολιτικό γάμο ομόφυλων και στην υιοθεσία που προκύπτει από αυτόν

Ν. Νικολόπουλος: Λέμε «όχι»  στον πολιτι...

Σέβομαι την άποψη και τα θέλω των ΛΟΑΤΚΙ, το δικαίωμα επιλογής για κάθε πτυχή της ζωής τους, απαιτώ, όμως, τον ίδιο ΣΕΒΑΣΜΟ και στην δική μου άποψη και στάση ζωής, αναφέρει ο κ. Νικολόπουλος

Με αφορμή το θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και εν όψει της επικείμενης συνέντευξης στην ΕΡΤ του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 10/1/2024, ο Πρόεδρος του ΧριστιανοΔημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση παραθέτοντας όπως λέει, βασανιστικά ερωτήματα και προβληματισμούς.

Προξενεί εντύπωση η βιασύνη του Πρωθυπουργού να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών πριν καν εισαχθεί το αντίστοιχο ν/σ (για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα το χρονοδιάγραμμα κατάθεσης και συζήτησής του) στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Eίναι λοιπόν δικαιολογημένη η απορία για αυτή τη βιασύνη του κ. Κ. Μητσοτάκη ο οποίος με συνέντευξή του στην ΕΡΤ, την Τετάρτη, θα επισημοποιήσει τον δημόσιο διάλογο.

Αλλά:

…Όταν η ακρίβεια εξακολουθεί να καλπάζει κι όταν τα νοικοκυριά συνθλίβονται από τις τιμές σε όλα τα είδη και τα είδη πρώτης ανάγκης,

…όταν οι νέοι μας συνεχίζουν να αναζητούν ασφαλέστερο επαγγελματικό δρόμο στο εξωτερικό,

…όταν ακόμα και στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Alco, που είδε το φως της δημοσιότητας, το 60% των πολιτών εμφάνισε αρνητικές προσδοκίες εκτιμώντας πως το 2024, που μόλις ξεκίνησε, θα είναι… χειρότερο από το 2023.

…όταν όλα όσα βιώνουν οι Έλληνες στην καθημερινότητα τους σκιαγραφούν μια κοινωνία στον «αυτόματο πιλότο», μια κοινωνία στο «χείλος του γκρεμού».

…όταν, τέλος, το μείζον Εθνικό θέμα είναι το Δημογραφικό και η ανάγκη χάραξης μιας πολιτικής για την επίλυσή του , τελικά, ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιλέγει μία ακόμα δημόσια εμφάνισή του προκειμένου να μιλήσει… για τον γάμο - τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών…!!

Κι ενώ απ’ την παραπάνω δημοσκόπηση προκύπτει πως το 49% των ερωτηθέντων διαφωνεί με το θέμα, ενώ μεταξύ ψηφοφόρων της ΝΔ το ποσοστό διαφωνούντων εκτινάσσεται στο 58%... (δηλαδή, 2 στους 3 Νεοδημοκράτες διαφωνούν)!!

Παρ’ όλα αυτά, η βιασύνη… βιασύνη!! Μήπως, λοιπόν, ο Έλληνας Πρωθυπουργός «πιέζεται» από κάπου;

Διότι, όταν ένας ΠΘ, και μάλιστα Δεξιού Συντηρητικού κόμματος, αδιαφορεί για την άποψη της πλειοψηφίας των βουλευτών του - οι οποίοι εντέλει είναι  και οι εκπρόσωποι των ψηφοφόρων - και αδιαφορεί επίσης για την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, επιμένοντας στην ψήφιση ενός νομοσχεδίου παρά μόνο για να ικανοποιήσει ιδεολογικά μια μειοψηφία, τότε, δικαίως δύο είναι τα συμπεράσματα:

Πρώτον, ότι μάλλον παρεξήγησε πολύ το 41% που πήρε, ελλείψει άλλης εναλλακτικής...

Και δεύτερον, ότι από κάπου πιέζεται…

Μήπως πιέζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Κασσελάκη; Σενάριο, δύσκολα επαληθεύσιμο κρίνοντας απ’ τα δημοσκοπικά ποσοστά «καταποντισμού» και «κατρακύλας» του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά κι απ’ το ότι ειδικά σ’ αυτό το θέμα, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται ο καλύτερος «σύμμαχος» και «στυλοβάτης» του κ. Μητσοτάκη!!

Άρα, από τι και από ποιον πιέζεται ο ΠΘ;

Ο Πρωθυπουργός αδυνατεί να αντέξει στην κριτική και για τούτο προσφεύγει σε διαγγέλματα και χρησιμοποιεί τα «φιλικά» του media και βολεμένους υπουργούς και ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ βουλευτές, για να κάνουν την «δουλειά» της προπαγάνδας των ΕΤΕΡΟΦΟΒΙΚΩΝ οι οποίοι προσπαθούν  να λανσάρουν  έναν μεταμοντέρνο σεξισμό;

Θέλουν να «περάσουν» ότι οι  «παραδοσιακές» οικογένειες είναι… τοξικές και κακοποιητικές, ενώ ένα «δικό τους» ζευγάρι είναι… όαση τρυφερότητας, στοργής και... συμπερίληψης! Είμαστε μετωπικά απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής γιατί στην συνέχεια υπάρχει ο κοινωνικός βόθρος.

ΓΑΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Ποιος, άραγε, επέτρεψε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας να λέει ότι «ο γάμος δεν είναι το πρόβλημα»;  Έτσι σας είπαν; Προφανώς και ο «γάμος» είναι το πρόβλημα. Διότι, αφενός, ο γάμος είναι μυστήριο και δεν μπορεί, ως Χριστιανός, που κομπάζετε ότι είστε, να αφήνετε να ευτελίζεται με αυτόν τον τρόπο. Αφετέρου, γιατί δεν υιοθετείτε τα πολύ σαφή που ανακοίνωσε η Εκκλησία; Φαίνεται ότι διαβάσατε μόνον τις πρώτες σειρές.

Κύριε Μητσοτάκη, αυτό που ξεπερνά κάθε όριο είναι ότι μας «ενοχοποιείς» και μας κουνάς  το δάχτυλο υπονοώντας ότι δεν σεβόμαστε τα δικαιώματα των παιδιών, ενώ στην πραγματικότητα εσύ καταπατάς τα «δικαιώματα» των παιδιών για χάρη των ομοφυλόφιλων.

Διότι (αφού μιλάμε για δικαιώματα) σ’ όλη αυτή την συζήτηση δεν έχει κατά την γνώμη μου πάρει επαρκείς διαστάσεις η κουβέντα για τα δικαιώματα των παιδιών που θα μεγαλώσουν με ομόφυλα ζευγάρια. Ποια, άραγε, επιστημονική έρευνα διεξήχθη, και πότε, με βάση έναν στατιστικά ικανό αριθμό τέκνων ομόφυλων ζευγαριών που να μεγάλωσε και να ενηλικιώθηκε σε αντίστοιχο περιβάλλον, ώστε να μπορεί να μας πει εάν το περιβάλλον αυτό ωφέλησε ή όχι την ζωή του;

Αντιπαλεύουμε και λέμε «ΟΧΙ»  στον πολιτικό γάμο ομόφυλων και στην υιοθεσία που προκύπτει από αυτόν. Άπαξ και ψηφιστεί ο «γάμος», αυτομάτως καθίσταται διάκριση η μη νομιμοποίηση και της υιοθεσίας. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να παλέψουμε όλοι κατά του «γάμου» και να μην επιτρέψουμε το «ξεχείλωμα» σε έννοιες και Αξίες.

Η παράνοια, όμως, της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα περάσει!! Αν περάσει, θα είναι ήττα για τους Έλληνες, για την Εκκλησία, για όλο το Αξιακό μας σύστημα.

ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ… «ΚΕΝΤΡΑ»

Απευθύνω δημόσια τα ερωτήματα, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μου, ως ένας από εκείνους που βρέθηκαν στο «στόχαστρο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των «κέντρων» που χρησιμοποιούν τα αιτήματά της με όρους χειραγώγησης της κοινωνίας και επιρροής ακόμα και εντός του πολιτικού συστήματος…!!

Θυμίζω, το 2013, την διένεξη με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, ο οποίος στη συνέχεια ΑΠΑΙΤΗΣΕ την ΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ μου από την Ελληνική Κυβέρνηση!! Απαίτηση η οποία ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ με τον κ. Τσίπρα να δέχεται ευχαριστίες για αυτό!!

Θυμίζω επίσης, το 2016, όταν οι Λοάτκι κινήθηκαν με μήνυση εναντίον μου για δήλωσή μου στον τηλεοπτικό σταθμό AlphaTV και στην εκπομπή «Αυτοψία» του κ. Σρόιτερ, όπου είπα το αυτονόητο, ότι «Θεός έπλασε άρρεν και θήλυ», δήλωση που ερμηνεύτηκε ως «ομοφοβική». Ουδείς όμως από εκείνους που τότε με λοιδόρησαν, έσπευσε να γνωστοποιήσει την πανηγυρική ΑΘΩΩΣΗ μου στην Ευελπίδων, το 2020!

Εμμένω, συνεπώς, στο ερώτημα μου προς τον κ. Μητσοτάκη:

Ποιος «πιέζει» για την επίσπευση της συζήτησης για τον γάμο-τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών;

Και εμμένω στο ερώτημα που ακόμα με απασχολεί βασανιστικά:

Ποιοι, ποια «κέντρα», έχουν τέτοιες και τόσο μεγάλες «ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ώστε να ΚΙΝΟΥΝ ΝΗΜΑΤΑ, να υπουργοποιούν, να παραιτούν, να στέλνουν στην «πυρά» και στο πυρ το εξώτερον τον όποιον εκφράζει, απλώς, την ΑΠΟΨΗ του;

Κι είναι τα ίδια αυτά «κέντρα» που λοιδορούν οποιονδήποτε τολμήσει, όχι να διαφωνήσει αλλά απλώς να διατυπώσει κάποιες επιφυλάξεις του;

ΣΤΗΝ «ΠΥΡΑ»…

ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ

Φασισμός, δεν είναι να διαφωνείς. Φασισμός, είναι να επιβάλλεις την άποψη σου… Υπό την απειλή, μάλιστα, της τιμωρίας της «πυράς», και πιο συγκεκριμένα, της σύγχρονης «επικοινωνιακής πυράς» η οποία «κατακαίει» όποιον αποτολμήσει να εκφράσει έστω και την απορία του…

Πολύ δε περισσότερο, εάν τολμήσει να επιχειρηματολογήσει με βάση τα Θρησκευτικά Πιστεύω του και σπεύσει να επικαλεστεί το Ιερό Ευαγγέλιο στο οποίο (όπως έχει δικαίωμα άλλωστε) Πιστεύει.!! Εάν διαφωνήσει, επικαλούμενος την Ορθόδοξη Χριστιανική του Πίστη, τότε «πάει περίπατο» για τους υπέρμαχους των Ατομικών Ελευθεριών η όποια θεωρία τους περί «Ελεύθερης Σκέψης» και «Σεβασμού στην Θρησκεία του καθενός – Ανεξιθρησκεία»!!

ΣΕΒΟΜΑΙ την άποψη και τα θέλω των ΛΟΑΤΚΙ, ΣΕΒΟΜΑΙ το δικαίωμα επιλογής για κάθε πτυχή της ζωής τους. Απαιτώ, όμως, τον ίδιο ΣΕΒΑΣΜΟ και στην δική μου άποψη και στάση ζωής!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις