Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σκωτσέζος Ντέιβιντ Τένναντ οικοδεσπότης της φετινής τελετής των βραβείων BAFTA

Ο Σκωτσέζος Ντέιβιντ Τένναντ οικοδεσπότη...

Η 77η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2024 στη σκηνή του Royal Festival Hall του Λονδίνου - Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 18/1

Ο 52χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός Ντέιβιντ Τένναντ - David Tennant, γνωστός ως «Doctor Who» της ομώνυμης σειράς επιστημονικής φαντασίας, θα είναι για πρώτη φορά παρουσιαστής στην τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, των γνωστών στους σινεφίλ, BAFTA Awards.

Η 77η τελετή έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2024 στη σκηνή του Royal Festival Hall του Λονδίνου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC One. Όσο για τις υποψηφιότητες των φετινών Bafta πρόκειται να ανακοινωθούν την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 λίγο πριν τις υποψηφιότητες των 96ων βραβείων Όσκαρ, οι οποίες όπως διαβάσαμε, θα ανακοινωθούν την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Ο οικοδεσπότης των φετινών Βafta, David Tennant είναι γνωστός και από τη δραματική τηλεοπτική σειρά «Broadchurch» (2013–2017), την υπερηρωική σειρά «Jessica Jones» (2015–2019), και από το ρόλο του Crowley στη σειρά φαντασίας «Good Omens» (2019–μέχρι σήμερα).

Ο ταλαντούχος Tennant έχει σημαντική παρουσία & στο θέατρο, και μεταξύ άλλων έχει παίξει τον "Άμλετ" του Σαίξπηρ το 2008 σε μία παραγωγή της Royal Shakespeare Company.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight