Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η Νίκη Κεραμέως θα κόψει την βασιλόπιτα στην ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

Πάτρα: Η Νίκη Κεραμέως θα κόψει την βασι...

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί

Η πρώτη Πολιτική Εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά του 2024 θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» με ομιλητή την Υπουργό Εσωτερικών Κα Νίκη Κεραμέως.

Θα ακολουθήσει η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας και η ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Η νέα χρονιά βρίσκει σε επαγρύπνηση τον κομματικό μηχανισμό στην Αχαΐα, η οργάνωση στο προσεχές διάστημα θα παρουσιάσει τις νέες παρεμβάσεις και δράσεις της ενώ σε μήνυμα για το 2024 του Προέδρου Αντώνη Κουνάβη, των μελών, των τομεαρχών και των εθελοντών υπογραμμίζεται : 

“Η χρονιά που πέρασε ήταν έτος δοκιμασιών αλλά και εθνικών κατακτήσεων. Το 2024 πρόλογος μιας άλλης εποχής. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες η περασμένη χρονιά υπήρξε κρίσιμη: έφερε την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα, στις πρώτες θέσεις της ανάπτυξης, με την ανεργία να μειώνεται και το εισόδημα των πολιτών να στηρίζεται και να οχυρώνεται απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια. 

Ο καινούργιος χρόνος γίνεται, έτσι, επίλογος ενός κύκλου με στιγμές που κάποτε μας πλήγωσαν. Ταυτόχρονα, όμως, γίνεται και πρόλογος μιας άλλης εποχής. Με καλύτερους μισθούς, με υψηλότερες συντάξεις, ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους. Σε μία πατρίδα της οποίας τα σύνορα θωρακίζονται και οι αμυντικές δυνάμεις εξοπλίζονται. Ενώ η εθνική φωνή ακούγεται, πλέον, ηχηρή στα διπλωματικά και γεωπολιτικά μέτωπα. Η κυβέρνηση συνεχίζει με σχέδιο και με όπλο της την εμπιστοσύνη των πολιτών. Στρατηγικός της στόχος είναι ο πολυδιάστατος εκσυγχρονισμός. Όλα αυτά δεν συνθέτουν έναν απλό απολογισμό, όσο μία χειροπιαστή αλήθεια, που ενσαρκώνει τις μεγάλες ικανότητες του Έθνους μας. Θεμελιωμένες στην εμπιστοσύνη μεταξύ κυβέρνησης και πολιτών, την οποία σφράγισαν οι εθνικές εκλογές, αλλά και σε ένα καλά μελετημένο σχέδιο, που μέρα με την ημέρα θα αναβαθμίζει την καθημερινή ζωή, συγκλίνοντας προς την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.’’

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και τη νέα χρονιά θα αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούς και σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζουμε την ανάδειξη ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών, μελών, εθελοντών και φίλων.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις