Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Μυστήριο με τον εξαφανισμένο Μπάμπη - Ο τελευταίος που τον είδε

Μεσολόγγι: Μυστήριο με τον εξαφανισμένο ...

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι καθώς τα ίχνη του νεαρού αγνοούνται από την Πέμπτη και οι Αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ενώ από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου σε αυτή συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης.

Ο 31χρονος που εξαφανίστηκε:

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή κοντά στα παλιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου

Νωρίτερα σήμανε συναγερμός για ένα εύρημα μέσα σε ένα πηγάδι, ωστόσο οι διασώστες που ερεύνησαν το σημείο δεν βρήκαν κάτι.

Ένας 51χρονος, ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη

Για την εξαφάνιση του 31χρονου έχει κληθεί να δώσει πληροφορίες στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 51χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη προτού εξαφανιστεί.

Άτομα του στενού, συγγενικού περιβάλλοντος του αγνοούμενου υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 31χρονο και ήταν αυτός που θα τον συνόδευε στο κυνήγι όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, ο 51χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι το κυνήγι ακυρώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει τον 31χρονο με το αμάξι του κοντά στα παλιά ΤΕΙ από όπου θα τον παραλάμβανε κάποιο άλλο άτομο.

Παράλληλα, φίλοι και συγγενείς του Μπάμπη κάνουν λόγο για μια οικονομική διαφορά που είχε ο 31χρονος με τον 51χρονο μάρτυρα και φίλο του αγνοούμενου.

Οι Αρχές αξιολογούν όλες τις πληροφορίες και όσο οι ώρες κυλούν με τον 31χρονο να μην δίνει κάποιο σημείο ζωής αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση.

«Δεν τον ξέρει κανείς αυτόν που θα έπαιρνε τον Μπάμπη» καταγγέλλει η αδερφή του 31χρονου

Όπως είπε η αδερφή του, Χριστίνα, στον ΑΝΤ1 οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί «στο σημείο που είναι μια κεραία όπου έδωσε τελευταία φορά στίγμα το κινητό του», κοντά στα παλαιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Η ίδια, μάλιστα, αμφισβήτησε τον ισχυρισμό του 51χρονου φίλου του Μπάμπη του ανθρώπου που υποστήριξε ότι πήγε μαζί του για κυνήγι και ο οποίος είπε ότι άφησε στην εθνική οδό τον 31χρονο και από εκεί τον παρέλαβε ένας άλλος γνωστός «αλλά αυτόν τον γνωστό δεν τον ξέρει κανείς».

«Ψάχνουμε στα χωράφια, στα βουνά, πρέπει να δούμε τις κάμερες για να δούμε πού έχουν πάει. Από εκεί που παρέλαβε τον αδερφό μου μέχρι εκεί που τον άφησε είναι 10 λεπτά» πρόσθεσε η αδερφή του Μπάμπη.

Όπως είπε «φοβόμαστε μην έχει γίνει κάτι κακό. Και τραυματισμένος να είναι έχουν περάσει πολλά 24ωρα από το βράδυ της Πέμπτης, κάνω έκκληση σε όσους έχουν κάμερες στην γύρω περιοχή και βλέπουν δρόμο να πάνε στην ασφάλεια και να δώσουν το υλικο».

Περιγράφοντας, δε, τι συνέβη πριν να εξαφανιστεί ο αδελφός της η γυναίκα είπε για τον Μπάμπη ότι «είχε έρθει για Χριστούγεννα, η μάνα μου έλειπε στη δουλειά μου, δεν είπε ότι θα βγω και θα πάω για κυνήγι».

Την ίδια ώρα φίλοι και συγγενείς του Μπάμπη κάνουν λόγο για μια οικονομική διαφορά που είχε ο 31χρονος με τον 51χρονο μάρτυρα και φίλο του. Οι Αρχές αξιολογούν όλες τις πληροφορίες και όσο οι ώρες κυλούν με τον 31χρονο να μην δίνει κάποιο σημείο ζωής αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις